reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Elzu - śliczny brzuszek, i widać że już niziutko

Ergunia - fajny malutki brzunio, podobny do mojego ... ja mam w brzuchu 93cm

Edytka - super masz brzuszek, bardzo zgrabny, w ogóle nie widać kilogramów

A to moj brzunio z dzisiaj :) 36 tydzien :)

Załączniki

• Zdjęcie000.jpg
    Zdjęcie000.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 51
  • Zdjęcie002.jpg
    Zdjęcie002.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny wszystkie macie śliczne brzusie.
Amerie Ty kwitniesz w tej ciąży-coraz piękniejsza.
Edytka po Tobie tych kilogramów wogóle nie widać i fajniutki masz ten brzuch.
Ergunia Twój taki mały się wydaje i jest uroczy.
Elzu Twój też fajniacki,gładziutki i już troszkę nisko-widać,że na finiszu.
Violett Twoj też super-pod bluzką taki malutki się wydaję. Widać,że gładki i zero rozstępów.

sliczne brzuszki dziewczyny :)

skoro wszystkie pokazuja to i ja pokaze

2.jpg1.jpg

ps. na brzuszku widac mi blizne po wyrostku to nie rozstep :p za to na udach i tylku mam mnostwo rozstepow

To i ja wkleję swój brzucholek. Ostatnio TŻ ściągnął sobie jakiś program do fotek na telefon więc nie są to fotki normalnej jakości ale brzuch (oraz to jaką funkcję czasem spełnia ;-) ) widać.
shot_1286963354620.jpgshot_1286826572891.jpg
pencil.png

joasia haha ja tez tak czasem robie, jakis maly talerzyk poloze z ciastkiem czy cos :-)

violett jak zaloze bluze polarowa to nie widac ze jestem w ciazy, tylko chod mnie zdradza bo chodze jak pingwin ;-) a wczoraj jak bylam w szpitalu to nikt nie chcial mi uwierzyc ile jestem w ciazy, mysleli ze to gdzies polowa

reklama
Dziękuję Wam bardzo :) W brzuchu właśnie mam sporo bo 108cm,mierzone dziś.Wasze śliczne,wszystkie bez wyjątków.A Violet najbardziej podobny do mojego,tak mi się wydaje :)

Do góry