reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Elzu - śliczny brzuszek, i widać że już niziutko

Ergunia - fajny malutki brzunio, podobny do mojego ... ja mam w brzuchu 93cm

Edytka - super masz brzuszek, bardzo zgrabny, w ogóle nie widać kilogramów

A to moj brzunio z dzisiaj :) 36 tydzien :)

Załączniki

• Zdjęcie000.jpg
    Zdjęcie000.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 58
  • Zdjęcie002.jpg
    Zdjęcie002.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 60
Dziewczyny wszystkie macie śliczne brzusie.
Amerie Ty kwitniesz w tej ciąży-coraz piękniejsza.
Edytka po Tobie tych kilogramów wogóle nie widać i fajniutki masz ten brzuch.
Ergunia Twój taki mały się wydaje i jest uroczy.
Elzu Twój też fajniacki,gładziutki i już troszkę nisko-widać,że na finiszu.
Violett Twoj też super-pod bluzką taki malutki się wydaję. Widać,że gładki i zero rozstępów.

sliczne brzuszki dziewczyny :)

skoro wszystkie pokazuja to i ja pokaze

2.jpg1.jpg

ps. na brzuszku widac mi blizne po wyrostku to nie rozstep :p za to na udach i tylku mam mnostwo rozstepow

To i ja wkleję swój brzucholek. Ostatnio TŻ ściągnął sobie jakiś program do fotek na telefon więc nie są to fotki normalnej jakości ale brzuch (oraz to jaką funkcję czasem spełnia ;-) ) widać.
shot_1286963354620.jpgshot_1286826572891.jpg
pencil.png

joasia haha ja tez tak czasem robie, jakis maly talerzyk poloze z ciastkiem czy cos :-)

violett jak zaloze bluze polarowa to nie widac ze jestem w ciazy, tylko chod mnie zdradza bo chodze jak pingwin ;-) a wczoraj jak bylam w szpitalu to nikt nie chcial mi uwierzyc ile jestem w ciazy, mysleli ze to gdzies polowa

reklama
Dziękuję Wam bardzo :) W brzuchu właśnie mam sporo bo 108cm,mierzone dziś.Wasze śliczne,wszystkie bez wyjątków.A Violet najbardziej podobny do mojego,tak mi się wydaje :)

Do góry