reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Inez przystojny ten Twoj malec :) I te raczki malutkie slicznie:)

Wogole to super uczucie ogladac takie zdjecie, a jeszczeniedawno to byly takie malutkie fasoleczki na ktorych prawie nic nie bylo widac :) Niesamowite ze w nas rosna male człowieczki :)

Oto nasza dzidzia z dzisiaj czyli 20 tydzien. Na jednej fotce widac glowke, a na drugiej lezy do gory nogami, na gorze plecki w luku, a glowka po prawej :) ale Wy macie wprawe w ogladaniu fotek z USG wiec same pewnie sie polapiecie :p

Siusiaka na zdjeciu nie widac ale polozna powiedziala, ze raczej chlopiec :)

Załączniki

• 20tydzien1a.jpg
    20tydzien1a.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 20tydziena.jpg
    20tydziena.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 49
Elzu ale dorodna dziecina :-D No wstydliwy to siusiaka nie będzie pokazywał. Te "raczej" jest ciutkie denerwujące nie. Ale ja do końca miała być chłopcem (po2 córach) i ot nici. Tata żądał swojego syna i nie chciał odebrać mnie ze szpitala.

Trusia77 ja tez mialam byc chlopiec :) Pawełek :p ale wyszla "trzecia dziura" :) jak powiedzialam mojej mamie ze raczej chlopiec bedzie to sie zdziwila, bo mowi ze do dziewczynek jest przyzwyczajona (ma jeszcze dwie wnuczki i jednego wnuczka).

Elzu , super dzidzia i duża 300g to już sporo ,moja Alicja w 24 tyg wazyla nie wiele wiecej bo 460 g a to 4 tyg róznicy . Wiesz jaki jest długi?

kokota82, nie wiem :( jak zapytalam jaki jest duzy to powiedziala mi tylko wage, chyba nie mierzyla calego bo na raporcie sa jakies wyniki ale wszystkie za male jak na dlugosc dzidzi (nie wiem co skroty znacza, szczegolnie po angielsku), zamierzam zrobic lepszy wywiad jak bede miala USG w Polsce (tak jak zrobilam w 12 tyg).

Elzu - śliczna dzidzia. Mam nadzieję że jak będziesz w PL to uda Wam się już płeć potwierdzić, żeby nie życ w niepweności :-) A czy Ty przypadkiem nie chciałaś niespodzianki?

reklama
kokota82, nie wiem :( jak zapytalam jaki jest duzy to powiedziala mi tylko wage, chyba nie mierzyla calego bo na raporcie sa jakies wyniki ale wszystkie za male jak na dlugosc dzidzi (nie wiem co skroty znacza, szczegolnie po angielsku), zamierzam zrobic lepszy wywiad jak bede miala USG w Polsce (tak jak zrobilam w 12 tyg).
Elzu napisz te skroty to ci pomozemy ja ostatnio tez mialam w sktorach i jedno to np obwod glowki, drugi brzuszka itp

Do góry