reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
No tak zapomniałam że Gosiek też pisała o synciu...bije się w pierś:blink:
Chyba jestem tak samo ciekawa płci Waszych maluszków jak Wy :-)

Chyba jestem tak samo ciekawa płci Waszych maluszków jak Wy :-)

Ja też :-) już wczoraj myślałam jak tam Modlisia po wizycie...czy już wie kto w brzuszku mieszka, ale nie miałam jak kompa właczyć bo najpierw byli znajomi a później padłam w łóżku.

U mnie będzie chłopak. No chyba, że na połówkowym się okaże, że mu odpadły jajka ;-)

Agrafka - super maluszek :-)

mamcia10 - bardzo fajny ciążowy brzucholek :-)
dzieki dziewczyny :) a co do plci to ja jeszcze nie znam ale za tydz. jade do pl. i zrobie sobie usg. moze juz bedzie widac :) Ale mam przeczucie ze jednak drugi chlopiec bedzie :))))))

Mamcia10 śliczny brzuszek i bardzo dziękuję Ci za to zdjęcie bo ja już rozpaczałam że mam taki duży :) znaczy się że jest ok hihi
Agrafka gratuluję maluszka fajniutki

Mamcia10 śliczny brzuszek i bardzo dziękuję Ci za to zdjęcie bo ja już rozpaczałam że mam taki duży :) znaczy się że jest ok hihi
Agrafka gratuluję maluszka fajniutki
Jasne ze jest ok :tak: widze ze to Twoja tez druga ciza :-) Ja w pierwszej brzuszek dopiero mialam ok 5 mies. a teraz tak szybciutko :-D

:-D drugi ropychacz kochany rośnie. Ja w pierwszej też miałam szybko brzuszek wyglądałam o 2 miesiące do przodu. mimo że staram się nie pochłaniać jedzenia jak odkurzacz, nie mam zachcianek ale jakoś duże te moje szczęście. Będę się trzymać tezy że druga ciąża więc może tak być hihi

reklama
Do góry