reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Juz dawno nikt sie nie chwalil swoim brzusiem to ja sie pochwale :-) Wydaje mi sie duzy :tak: ale to moja druga ciaza ;-)

Załączniki

• L0IQ-19b-1.jpg
    L0IQ-19b-1.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Oto moja kruszynka,nie chciało dzidzi sie obrócić i lekarz kazał iśc do sklepu po snickersy ale naszczę sie w ostatniej sekundzie sie obruciło i udalu mu sie wszystko pomierzyć, naszczęście jest wszystko ok. Drugie zdjecie jest bardzo niewyraźne, ale jest to min. buźka malenstwa.183953.jpg211610.jpg

mamcia10 - śliczny brzusio :))) A mamusia jaka zgrabna :)

agrafka - maleństwo prześliczne :))) Gratuluje :) My z mężem tez popłakalismy sie jak zobaczyliśmy naszego dzidziusia :)

mamcia10 no brzusio juz bardzo ladny i zgrabny tylko sie nim chwalić.

Agrafka7 dzidziuś sliczniusi.Moj też ostatnio nie byl skory do badania i lezal sobie wciaz na pleckach i odpoczywal.

reklama
Agrafko dzidzia cudna :)
Mamcia brzuszek już taki fajniutki ciężarówkowy :)
Jak tak dalej pójdzie to mój synuś będzie mógł przebierać w listopadowych laskach :-D
kremofka-dziewczynka
mama2010-dziewczynka
modlisia-dziewczynka?

A gdzie chłopaki???

Do góry