reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
mamcia & mglaczek jeszcze raz garatuluje i piekne fotki!
holly sliczny brzuszek!!!!!!!!!!!!!

lori81 , edytka84 , kasia_B , mama2010

Dziekuje bardzo, dzidzia zdrowa i piekna, ale niestety plec jeszcze niewiadoma :/ Ale mamy nadzieje , ze bedzie chlopak :) -Mateusz- :)

Brzuszki śliczne a dzidziunie jeszcze śliczniejsze :-):-D
U mnie też się już ujawnił ale nadal mieszczę się w swoje spodnie i jak przymierzyłam spodnie ciążowe z ciąży z córeczką to się w nich utopiłam :szok::-D

mglaczek my tez mieslimy nadzieje ze bedzie chlopak i nawet w sklepach jak ogladalam ubranka to niebieskie i imie juz prawie bylo wybrane, i odkad wiemy ze to bedzie dziewczynka jakos nie mozemy sie przyzwyczaic i czasem jeszcze o niej mowimy on :)
Ale zycze zeby ciebie nie zawiodla intuicia.

2 070.jpg2 071.jpgtętno2 072.jpgECHO serca

reklama
Kokota82 sliczny dzidzius a jaki duży i tak jak na swój wiek 9 cm to maly gigancik.Badanie widać super i dokładnie przeprowadzone.GRATULACJE!!!!

Do góry