reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Ja ciagle pisalam ze mam oponke, a brzuszka ciazowego nie, ale to nie mozliwe zeby to byla taka duza oponka poprostu mam taki brzydki ksztalt brzuszka.. w ogole mi sie nie podoba, wasze takie zgrabniutkie i okragle..

Elzu, ja też tak mam. Z góry, jak na niego patrzę, wygląda na śliczny i okrąglukti, ale z boku jest prawdziwa masakra, bo na wysokości pępka wypchnęło mi zgromadzony latami tłuszyczk. I zamiast okrągłego, mam stożkowy. Ale wiesz co, ja się tam kształtem swojego brzuszka nie martwię. Jest mój, skrywa mój skarb i w zwiazku z tym jest najpiękniejszy na świecie! I z Twoim jest na pewno tak samo. Nie ma czegoś takiego jak brzydki brzuszek ciążowy. Wszystkie są śliczne i zasługują na ich dumne noszenie. Mówię Ci :-D

reklama
Meryan stópka do wycałowania...Moja dzidzia też wystawiła stópkę na usg :) A brzusioooo tylko do pozazdroszczenia :)

Kokota uważam dokładnie jak Ty :)

anbar - swięte słowa :) każdy ciażowy brzuszek jest najpiękniejszy :) Nawet jeśli ma tłuszczyk, rozstępy itp :) Ja jestem pierwszy raz w ciąży i bardzo przeżywamy te wszystkie zmiany :) mąż codziennie wieczorem jak smaruję brzuszek powtarza ten sam text "Jeeeejuuu Kochanie ale Ci ten brzuszek znowu urosł" :D:D Mówi to z taką ekscytacją jakbym miała każdego dnia po kilka centymetrów więcej :D

Meryan ile ja bym dała żeby mieć już taki brzuszek jak Ty :)u mnie jak na razie nic nie widać

ciąża to naprawdę piękny okres w życiu kobiety :)

Meryan ile ja bym dała żeby mieć już taki brzuszek jak Ty :)u mnie jak na razie nic nie widać
a ja chyba jestem stuknięta...bo wolałabym miec mniejszy:sorry2:
wydaje mi się,że macica...nie jest jeszcze aż tak duża, tutaj moje krągłości i kilogramy biorą górę;-) a płaska nigdy nie byłam:zawstydzona/y:

Ja w sumie sie nie znam dlaczego inne maja wieksze a inne mniejsze brzuszki ale naprawde kazdy jest piekny.
Meryan pomysl ze juz z duma moze pokazywac innym ze bedziesz mamusia, mysle ze to mile uczucie jak ludzie sie patrza na ciazowy brzuszek :) Ciesz sie!!!

Tak :) Brzuszek to piękna sprawa :))) Mój brzuszek juz jest taki malutki i zgrabniutki ale jak gdzieś wychodze czy to sama czy to z meżem to staram się go mocniej "wyciskać" zeby był jeszcze bardziej widoczny hehe :D

A ja od dzisiaj też mam brzuszek :-)
wieczorem zawsze wystawał leciutko, ale rano byłam znów płaska, a dzisiaj obudziłam się i był ... no ale muiszę to zweryfikować jutro rano bo wczoraj wieczorem sporo zjadłam ... jak jutro będzie tzn, że już chyba zostanie ze mną :-)

reklama
Do góry