reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Dziewczyny, ja pierwszą ciąże miałam zagrożoną, teraz jest nie lepiej więc oczekuję może większego zainteresowania. Przy Mikim miałam co 2 tyg usg z pomiarami jakich na oczy nie widziałam i teraz dziwnie się czuje gdy moja dzidzia ma zmierzony tylko obwód głowki i ilość uderzń serca... Chyba zmienię lekarza, bo czuję że nie do końca jest tak jak powinno :(-chodzi mi o opieke lekarską

A zdj. specjalnie dla Was :)

aneczka83 pisze:
brzucholek 15tydz
al2e51.jpg

usg
strzałka określa nierozpoznaną płeć ;)
2vd46tu.jpg

stópka i w mniejszym kólku małe co nie co , tylko cooo? ;););)
28lxtaw.jpg

Nasz Skarbek :)
1zn8vhk.jpg

Ostatnia edycja:
Modlisia brzuśio rośnie, ale dalej śliczny i zgrabniutki :-)
A dzidzia słodka... myślałam ze już będziesz wiedziała kto to.

na moje oko to ziarenko kawy:-D czyli babeczka. u mnie na usg tez cos takiego widać, Oby nam dziewczynki wyszły:-D:-D:-D

modlisia ja tez mam takie odczucia,nie wiem,ze jak sie cos z dzieckiem dzieje to lekarze robią co mogą, ja tez miałam takie super badania a teraz co?????!!!!!!! Muszę z lekarzem walczyć o swoje w niedzielę idę do niego do szpitala tylko dla tego że gębę otworzyłam?:szok:

Dokładnie, dlatego może jesteśmy przewrażliwione bo kiedyś lepiej się nami zajmowano??
Ale to co moja robi to juz jest chyba przesadza, super sprzęt, piekne zdjecia dzidzi to nie wystarczy, bynajmniej nie mi...:(

reklama
Do góry