reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Ergunia widać jak Maluszek pięknie rośnie :-) Gratuluję! Brzuszek zgrabniutki!

KasiaB no słodziarne te paluszki...takie do wycałowania ;-) Gratuluję

reklama
Gratuluję Wam ślicznych pociech,brzuszki też super.
ja ostatnio mam pecha to nie widać to łożysko zasłania,jestem mega zła. Wam zazdroszczę.

A oto nasza kochana i zdrowa corcia :)
Kochane 6,5cm dlugosci :) Szalona nie mogla przestac robic fikolkow do zdjecia.

(Sory za kopie ale zrobilam zdjecie aparatem na szybko) DSCN1753.jpg

mama2010 - słodziutka dziewczynka ;-)

a mój się ładnie do zdjęć ustawił ale do zmierzenia przezierności to już nie :-)

Kasia nasz corcia tez nie chciala sie obrocic do badania przeziernosci ale pani doktor pukala w brzuszek tym usg i w koncu jakos sie udalo.
Kiedy masz powtorke, w przyszlym tygodniu?

reklama
No u mnie pani doktor pukała wierciła, aż nie powiem co mnie zaczęło boleć :-) potem starała się jeszcze przez brzuszek no ale małe jest uparte :-)
powtórkę mam 24.05 - no ale szczerze powiedziawszy to bardzo się na nia ciesze bo tak to bym zobaczyła malucha dopiero na połówkowym czyli juz w lipcu ...

Do góry