reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

A oto galeria mojego maleństwa, zrobiona z filmiku :) dzidziuś.jpg

reklama
Zobacz załącznik 242008

Dziewczyny przylacze sie i do Was, wlasnie dzisiaj mialam pierwsze usg. Juz wiem ze termin mam na 29 listopada a nie na 26 :baffled:. Cudownie bylo sie przekonac sie ze jest dzidzius :) nie wiem jeszcze duzo, poniewaz jest jeszcze za wczesnie, ale widzialam dzidzie brykajaca i bijace serduszko :) jak sie ciesze!!!:-)

Je też mam wg. badań lekarza termin na 29 listopada ;D Wg moich obliczeń wypada 25, ale lekarz stwierdził, że to będzie jak na razie 29.

Sama jestem ciekawa czy zostane przy tym 29 :) jak na razie podawali mi 30 i 26, hehe niech sie lekarze wreszcie zdecyduja :), ja jade do Polski za trzy tygodnie wiec ponownie sobie zrobie usg i moze wtedy juz sie potwierdzi ten 29 :) pozdrawiam serdecznie

monaadams wtaj :-) cudna dzidzia :-)

agrafka świetna ta galeria! Widać jak dzidziuś baraszkuje.

Śliczne dziecinki.GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Czyli zbiera sie nas coraz więcej na koniec listopada.Ja tez mam termin na 29 z obliczeń kalkulatorów wychodzi 27 a na usg 30-ty.Ciekawe co sie okaze na kolejnym usg za 1,5 tyg.Przypuszczalnie wiecej z nas urodzi chyba w grudniu, bo znajomi mowia ze pierwsze to raczej przenoszone.

reklama
Do góry