reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

A oto galeria mojego maleństwa, zrobiona z filmiku :) dzidziuś.jpg

reklama
Zobacz załącznik 242008

Dziewczyny przylacze sie i do Was, wlasnie dzisiaj mialam pierwsze usg. Juz wiem ze termin mam na 29 listopada a nie na 26 :baffled:. Cudownie bylo sie przekonac sie ze jest dzidzius :) nie wiem jeszcze duzo, poniewaz jest jeszcze za wczesnie, ale widzialam dzidzie brykajaca i bijace serduszko :) jak sie ciesze!!!:-)

Je też mam wg. badań lekarza termin na 29 listopada ;D Wg moich obliczeń wypada 25, ale lekarz stwierdził, że to będzie jak na razie 29.

Sama jestem ciekawa czy zostane przy tym 29 :) jak na razie podawali mi 30 i 26, hehe niech sie lekarze wreszcie zdecyduja :), ja jade do Polski za trzy tygodnie wiec ponownie sobie zrobie usg i moze wtedy juz sie potwierdzi ten 29 :) pozdrawiam serdecznie

monaadams wtaj :-) cudna dzidzia :-)

agrafka świetna ta galeria! Widać jak dzidziuś baraszkuje.

Śliczne dziecinki.GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Czyli zbiera sie nas coraz więcej na koniec listopada.Ja tez mam termin na 29 z obliczeń kalkulatorów wychodzi 27 a na usg 30-ty.Ciekawe co sie okaze na kolejnym usg za 1,5 tyg.Przypuszczalnie wiecej z nas urodzi chyba w grudniu, bo znajomi mowia ze pierwsze to raczej przenoszone.

reklama
Do góry