reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Anbar, no cudny brzusio...Ja za tydzien pewnie będę miala taki sam...Dziś stanęłam pzred lustrem i uwierzyc nie mogłam własnym oczom...same zobaczcie jak urósł przez prawie tydzien ;)
przełom 13/14tyg (jak wiecie moja ciąza może byc starsza o tydzien ;) )
14e8aie.jpg

Agrafka super brzucholek :)

Paulinkkoo
oto moj brzusio w poprzedniej ciązy w 14tygodniu. Brzusia nie miałam do 18-tego a potem z dnia na dzien wystrzelił i dogoniłam swoje kolezanki...

A ja sie cieszę ze tak szybko rośnie bo dłuzej sie nim naciesze... :)

http://img91.imageshack.us/my.php?image=aaaawy2.jpg

modlisia ale ty szczupla jestes pozazdroscic figury i ten sliczny brzusio a jaki zgrabniutki nie to co moje niewiadomo co...

Dziewczyny piekne macie brzucholki i Maleństwa :-)
części zdjęć niestety nie widzę bo w pracy mi się blokują :-/

ja sama brzucha nadal zero i jeszcze niedawno Wam zazdrościłam, ale z drugiej strony mieszczę się jeszcze w moje wszystkie pracowe kostiumy a te ciążowe ubrania biznesowe jakoś do mnie nie przemawiaja na razie :-)

Moje zdjęcie jest z wczorajszego wieczora, a jak same niektóre zauważyłyście wieczorami nasze brzuchy są nieco większe niż rano. Rano mam taki jeszcze w miarę ;-)
Ale tak czy siak, nie ma co wpadać w kompleksy. Ja bym też wolała mieć mniejszy, ale niestety zapuściłam się trochę przed ciążą i to co na załączonym obrazku to tak pół na pół dziecko i tłuszczyk :-D

reklama
Do góry