reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
A to moj bebenek ;-). Ostrzegam, ze zjdecie jest bardzo duze, wiec ostroznie z klikaniem.

No i wielkie gratulacje dla wszystkich dziewczyn po USG :-)

Załączniki

• 100_6317.jpg
    100_6317.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
Yasemeen ale duzy brzusio wow :)
Izula, Edytka i Violett piekne maluszki ale wam fajnie ze juz macie takie piekne foteczki :))))
Violett i twoj brzusio taki fajny zgrabniutki!
Anbar ty rowniez masz sie juz czy m pochwalic!
Gratuluje wszystkim!!!

kokota82 po czym sadzisz ze to dziewczynka bardzo bym chciala dziewuszke ale czuje ze bedzie chlopiec
a brzusio faktycznie duzy ale czy ciazowy???? wychodzi na to ze tak bo chudne a nie tyje wiec od czego mialby tak rosnac ale az mi sie wierzyc nie chce to moja pierwsza ciaza a wiec podrecznikowo nie powinno byc jeszcze widac no moze mala goreczka a tu taki gigant z dnia na dzien wiekszy;-)

Ja chyba w depresje wpadne jak jeszcze raz wejde na ten watek hehe :))))) PIĘKNE BRZUSZKI MACIE DZIEWCZYNKI!!!! :* Ahhh... i zdjęcia maluszków takie wyraźne :D U mnie wizyta dopiero 24.05 a brzucha jak ni ma tak ni ma :D I jak tu w depresje nie wpasc :D Zazdrosc się we mnie odzywa :D

Dziewczyki pieknie zaczynacie sie zaokraglac:tak: Ale w sumie juz czas najwyzszy, w koncu niektore z Was wkroczyly juz w II trymestr;-)
Moze ja jakas dziwna jestem, ale mi wcale nie spieszno do brzuszka:no: Wiem, ze im bedzie mniejszy tym bedzie mi lzej, wygodniej i przede wszystkim szybciej wroce do formy po porodzie. Oczywiscie niepodwazalne jest, ze brzuszki ciazowe sa cudowne i urocze, ale kazdej z nas w koncu urosnie, a wtedy bedziemy czekac na dzien kiedy pozbdziemy sie tego slodkiego ciezaru;-) Takze Paulinko nie ma sie co dolowac;-)

reklama
edytka, izula,violett - śliczne bobaski!!!
ja schudłam 4 kg, przy obecnej wadze jaką ostatnio mialam 100 lat temu :p pamietam, że brzuch miałam płaski, teraz jest zaokrąglony i twardy. oto fotka brzuch.jpg

Do góry