reklama
Nie zawsze ja mam brązowe,mąż niebiesko-szare,a nasza córka identyczne jak on czyli "wygrał" jaśniejszy kolorViolett możesz być nieskromna jakbym miała takie to bym nie była... Ja mam piwne, pewnie syn będzie miał po mnie, mój R. ma super niebieskie ale podobno ciemny dominuje...
grudnióweczka111
Fanka BB :)
Nikusiaa, Violett super zdjęcia, piękny brzusio (no i oczka Violette też). Powiem Wam że moja Olka też już jest księżniczką tatusia. Jakiś czas temu (2-3 mies) dostałam od bratowej jakieś ciuszki po jej synku, a mój M. kategorycznie oświadczył, że jego księżniczka nie będzie chodziła w jakichś wypier...nych śpioszkach. Nie chcę być źle zrozumiana, to było w charakterze żartu, no ale coś w tym jest. "Wszystko co najlepsze dla mpjej córci" Ach ci faceci, ale cieszę się, że tak jest.
rtyska
Mamusia :)
Ergunia wiem, w przeciwnym razie każdy miałby brązowe u mnie ja i siostra mamy po mamie brązowe, a brat po tacie niebieskie- ale allel dominujący to ciemny kolor; więc prawdopodobieństwo że mój syn będzie miał niebieskie jest mniejsze, ale może...
Violett fajne zdjęcia, ja też zrobiłam sobie kilka takich czarno-białych z bucikami itp. moja mama mówi że jej bardzo brakuje że nie ma żadnego zdjęcia na pamiątkę z ciąży, nie lubiła się fotografować i teraz mi każde co chwilkę stawać do zdjęć
Violett fajne zdjęcia, ja też zrobiłam sobie kilka takich czarno-białych z bucikami itp. moja mama mówi że jej bardzo brakuje że nie ma żadnego zdjęcia na pamiątkę z ciąży, nie lubiła się fotografować i teraz mi każde co chwilkę stawać do zdjęć
Rtyska - jeżeli Twój mąż ma niebieskie i ktoś z Twojego rodzeństwa to prawdopodobieństwo na niebieskie u dziecka macie 50% więc całkiem nieźle :-)
ja jestem strasznie ciekawa jakie oczy odziedziczy mój synek ... ja mam zielone i je uwielbiam, ale nawet nie wiem jak się takie coś dziedziczy bo u mnie w rodzinie poza mną to nikt nie ma ...
ja jestem strasznie ciekawa jakie oczy odziedziczy mój synek ... ja mam zielone i je uwielbiam, ale nawet nie wiem jak się takie coś dziedziczy bo u mnie w rodzinie poza mną to nikt nie ma ...
U nas oboje mamy niebieskie wiec malutka pewnie ten kolor mieć będzie,co mnie niezmiernie cieszy bo bardzo podobają mi się niebieskie oczy
Nawet ostatnio prasując ciuszki dla niej zastanawiałam się nad tym jak będzie w tym wyglądać,czy ciuszki z kolorem oczu będą się ładnie komponować. Ehh jak ja bym już chciała zobaczyć i ucałować te oczka. Strasznie mi się ta końcówka dłuży a tu jeszcze ponad 3 tygodnie...
Nawet ostatnio prasując ciuszki dla niej zastanawiałam się nad tym jak będzie w tym wyglądać,czy ciuszki z kolorem oczu będą się ładnie komponować. Ehh jak ja bym już chciała zobaczyć i ucałować te oczka. Strasznie mi się ta końcówka dłuży a tu jeszcze ponad 3 tygodnie...
reklama