reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Violett możesz być nieskromna :)jakbym miała takie to bym nie była... Ja mam piwne, pewnie syn będzie miał po mnie, mój R. ma super niebieskie ale podobno ciemny dominuje...

reklama
A to nasze dzisiejsze zdjecia :)
Juro dodam jeszcze pare ze spacerku :)

Załączniki

• DSCF2647.jpg
    DSCF2647.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 83
  • DSCF2670.jpg
    DSCF2670.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 80
  • DSCF2771.jpg
    DSCF2771.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 89
  • DSCF2634.jpg
    DSCF2634.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 79
Nikusiaa, Violett super zdjęcia, piękny brzusio (no i oczka Violette też). Powiem Wam że moja Olka też już jest księżniczką tatusia. Jakiś czas temu (2-3 mies) dostałam od bratowej jakieś ciuszki po jej synku, a mój M. kategorycznie oświadczył, że jego księżniczka nie będzie chodziła w jakichś wypier...nych śpioszkach. Nie chcę być źle zrozumiana, to było w charakterze żartu, no ale coś w tym jest. "Wszystko co najlepsze dla mpjej córci" Ach ci faceci, ale cieszę się, że tak jest.

Ergunia wiem, w przeciwnym razie każdy miałby brązowe :) u mnie ja i siostra mamy po mamie brązowe, a brat po tacie niebieskie- ale allel dominujący to ciemny kolor; więc prawdopodobieństwo że mój syn będzie miał niebieskie jest mniejsze, ale może... :)

Violett fajne zdjęcia, ja też zrobiłam sobie kilka takich czarno-białych z bucikami itp. moja mama mówi że jej bardzo brakuje że nie ma żadnego zdjęcia na pamiątkę z ciąży, nie lubiła się fotografować i teraz mi każde co chwilkę stawać do zdjęć :)

Rtyska - jeżeli Twój mąż ma niebieskie i ktoś z Twojego rodzeństwa to prawdopodobieństwo na niebieskie u dziecka macie 50% więc całkiem nieźle :-)
ja jestem strasznie ciekawa jakie oczy odziedziczy mój synek ... ja mam zielone i je uwielbiam, ale nawet nie wiem jak się takie coś dziedziczy bo u mnie w rodzinie poza mną to nikt nie ma ...

U nas oboje mamy niebieskie wiec malutka pewnie ten kolor mieć będzie,co mnie niezmiernie cieszy bo bardzo podobają mi się niebieskie oczy :)
Nawet ostatnio prasując ciuszki dla niej zastanawiałam się nad tym jak będzie w tym wyglądać,czy ciuszki z kolorem oczu będą się ładnie komponować. Ehh jak ja bym już chciała zobaczyć i ucałować te oczka. Strasznie mi się ta końcówka dłuży a tu jeszcze ponad 3 tygodnie...

Kasia z genetyki A- allel dominujacy a-allel recesywny - łączą się ze sobą: AA i Aa i Aa i aa; aa w moim przypadku to szansa na niebieskie- tam gdzie A jest duże to brązowe :) czyli 1 do 4

reklama
Do góry