reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Ciekawe jakie kolorki oczu beda mialy nasze dzieciaczki :) ja mam brazowe, a D niebieskie, to wieksze prawdopodobienstwo ze cimne, a tak bym chciala maluszka z niebieskimi.. :)

Violett, a Twoj P jakie ma?

Mój P na ciemno brązowe, prawie czarne dosłownie :) Wiec pewnie tez bedzie miała oczka po tatusiu :)

Trusia - ja bym chciala zeby Marika miala najwiecej 3,5 kg, ale jak sie wdala w tate to bedzie nieciekawie bo P mial prawie 4800, wiec kolosek z niego.

reklama
trzymam kciuki violett zeby mala miala do 3500 najlatwiej urodzic a nie rtakiego malego klocuszka 4800 :) moja kuzynka urodzila 4 mies temu dzidzie wazyla 3500 a jej maz wazyl jak sie urodzil 4760 i tez miala obawy ze sie wda w tatusia :) wiec wiem co czujesz nie martw sie bedzie dobrze.Paulinka wczoraj urodzila synusia maly wazyl podad 4000 i dlatego miala cesarke bo duzy dzidzius

u nas dziewczyna ze szkoły rodzenia niedawno urodziła 4,3 kg dziecko siłami natury, poród od pierwszych skurczy trwał 5 h i powiedziała, że nie było tak strasznie :), także nie zawsze trzeba się sugerować wagą dziecka :)

Dołązam do mam leniu***ących z kociakami (ale nie tylko do tych). Skład łóżka obenie: ja z Oleńką, mężuś i Filuciak> niestety
foyki sprzed roku. Co do koloru oczu, to ja mam ciemny brąz, czasem czarne się robią. Mój M. natomiast ma szaroniebieskie (ja takie lubię najbardziej), też z tendencją do zmiany koloru. Jaka będzie dzidzia zobaczymy.
Zobacz załącznik 295999Zobacz załącznik 295998

aktualne zdjecie w srode zrobione
100_3689.JPG

reklama
Do góry