reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Ciekawe jakie kolorki oczu beda mialy nasze dzieciaczki :) ja mam brazowe, a D niebieskie, to wieksze prawdopodobienstwo ze cimne, a tak bym chciala maluszka z niebieskimi.. :)

Violett, a Twoj P jakie ma?

Mój P na ciemno brązowe, prawie czarne dosłownie :) Wiec pewnie tez bedzie miała oczka po tatusiu :)

Trusia - ja bym chciala zeby Marika miala najwiecej 3,5 kg, ale jak sie wdala w tate to bedzie nieciekawie bo P mial prawie 4800, wiec kolosek z niego.

reklama
trzymam kciuki violett zeby mala miala do 3500 najlatwiej urodzic a nie rtakiego malego klocuszka 4800 :) moja kuzynka urodzila 4 mies temu dzidzie wazyla 3500 a jej maz wazyl jak sie urodzil 4760 i tez miala obawy ze sie wda w tatusia :) wiec wiem co czujesz nie martw sie bedzie dobrze.Paulinka wczoraj urodzila synusia maly wazyl podad 4000 i dlatego miala cesarke bo duzy dzidzius

u nas dziewczyna ze szkoły rodzenia niedawno urodziła 4,3 kg dziecko siłami natury, poród od pierwszych skurczy trwał 5 h i powiedziała, że nie było tak strasznie :), także nie zawsze trzeba się sugerować wagą dziecka :)

Dołązam do mam leniu***ących z kociakami (ale nie tylko do tych). Skład łóżka obenie: ja z Oleńką, mężuś i Filuciak> niestety
foyki sprzed roku. Co do koloru oczu, to ja mam ciemny brąz, czasem czarne się robią. Mój M. natomiast ma szaroniebieskie (ja takie lubię najbardziej), też z tendencją do zmiany koloru. Jaka będzie dzidzia zobaczymy.
Zobacz załącznik 295999Zobacz załącznik 295998

aktualne zdjecie w srode zrobione
100_3689.JPG

reklama
Do góry