reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Ayla a na zdjęciach tych w koszuli Twój brzuszek wyglądał na większy. Chyba jednak z listopadówek ja mam największą piłkę :) No właśnie piłkę bo mój poszedł bardzo do przodu a Twój na boki (pewnie przez ułożenie chłopaków)
Tak czy tak wszystkie fajne i tak różne aż szok :)

zuza19 super piłeczka :)
Aduska123 Twoj taki spiczasty :D tez super ;)
mglaczek chyba bardzo wysoka jestes? albo masz tak niziutko brzuszek i sprawia takie wrazenie :D bardzo fajny :)
rainmanka mam taki jak Ty ;) a u mnie mieszka tylko Hania ;d
Joasia Twoj wysoko w sumie jest i tez okraglutki bardzo ladny:)
Agrafka jaka sesja :D Twoj brzuchalek tez idzie w dół widze :) slicznie
Lenna a u Ciebie antenka :) rzeczywiscie brzuszek spory masz ale to chyba dobrze malenstwom i tak pewnie ciasno ;d
Elzu widze ze juz kresa Ci sie robi, moja tez juz coraz wyrazniejsza ;) brzuszek super, i pizamka
Edytka ;( nawet pół rozstepa nie masz, piekny jedrny brzuuch !!! zazdroszcze, ja boczki mam okropnie popękane
Ayla tez jestem ciekawa jak caly tatuaz wyglada :)
brzuszek okrąglutenki sliczny
Efinka a znowu Twoj tez calkiem inny niz reszta ;) bardzo ladnie!

przebrnelam!
dziewczyny podsumowując to naprawde nie ma dwóch takich samych!! są podobne do siebie niektóre, ale każdy niepowtarzalny :*

No właśnie kazdy brzusio jest napewno inny ale wszystkie sa piekne bo ciążowe i mieszkają tam nasze kochane szkraby!!!!Dlatego gratuluje wszystkim pięknych dzidziusiowych domków.

wszystkie brzuszki superowe i przesliczne bo kryja cud życia w środku i szok ze kazdy inny:)
lenna niziutko masz ten brzuszek,czy to takie złudzenie?
edytka i efinka,malusie brzusie:)

ayla1, czekamy na chlopca - chyba bedzie sie nazywal Julian czyli Julek :), a tak przy okazji do jak sie zdrabnia imie Joachim?

Wow juz sie pogubilam z nickami wszystkimi :) ale mi tez sie wszystkie brzuszki podobaja i mam wrazenie, ze same takie pileczki, a wielorybow w ogole nie widac :) piekne te listopadowki 2010 :p

ayla1, czekamy na chlopca - chyba bedzie sie nazywal Julian czyli Julek :), a tak przy okazji do jak sie zdrabnia imie Joachim?

Chimek,Achim,moja córka wymyśliła Jochaś:)w sumie to jeszcze nie wiem czy bedzie Joachim czy Max,zobaczymy jak sie urodzą, bo jeden na pewno to Leoś.
Julek ślicznie,ja chciałam Juliusza,ale mam już Julię wiec mogliby sie mylic:)

reklama
Ayla tak jak pisala Lenna mi tez jakoś w tej koszuli Twój brzuszek wydawał się większy a tu taki zgrabniutki w sam raz brzusio :) i tatuaż bardzo intrygujący... zawsze miałam slabość do tatuaży ale jakoś nigdy sie nie zdecydowałam.

Widze dzis wysyp brzuszków, wszystkie są naprawdę sliczne :)

Ostatnia edycja:
Do góry