reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Lenna fajny brzuszek z wentylkiem :)

Ja zauwazylam, ze jak ubiore cos specjalnie ciazowego albo po prostu obcislego to wygladam jako-tako, a jak ubiore cos luznego albo wieksza koszulke (ale nie dopasowana) to taki wielorybek :)

A to ja dzis rano:

Załączniki

• P8150022.jpg
    P8150022.jpg
    74,4 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Fajowy brzuszek Elzu.
A ja Wam powiem, że ja tego mojego pępka wystającego nie lubię. Podrażniony przez bluzkę dodatkowo boli. A wystaje już tak 2 miesiące!!!
A zdjęcia robię zawsze rano więc na wieczór to jest dopiero hit :)

lenna wlasnie sie zastanawialam, czy jak wyjdzie pepek to czy nie przeszkadza.. dla pocieszenia to jeszcze 3 miesiace i sie schowa :)

Lenna świetny masz brzuszek i ten Twój wystąjący pępek :)
Mój może mniejszy choć w ciągu dnia przybiera na objętości, a dziś oglądałam swoje zdjęcia w sukience to wyglądałam jak wieloryb wyrzucony na brzeg morza :D

Rainmanka,prosze Cie...to co ja mam powiedziec..to ja jestem jak ile wielorybów w takim razie..? Faktycznie mam nawet większy brzuch od Lenny.yyy...
a tydzien mniejsza ciąze...

Ostatnia edycja:
Lenna fajny brzuszek z wentylkiem :)

Ja zauwazylam, ze jak ubiore cos specjalnie ciazowego albo po prostu obcislego to wygladam jako-tako, a jak ubiore cos luznego albo wieksza koszulke (ale nie dopasowana) to taki wielorybek :)

A to ja dzis rano:

super brzunio,w końcu którys podobny do mojego :) Elzu,Ty czekasz na chłopca czy dziewczynke?

Ostatnia edycja:
Rainmanka,prosze Cie...to co ja mam powiedziec..to ja jestem jak ile wielorybów w takim razie..? Faktycznie mam nawet większy brzuch od Lenny.yyy...
a tydzien mniejsza ciąze...

Widziałam Twój brzuszek i obie z Lenną macie bardzo ładne i przynajmniej wasze dzidzie są już duże nie to co moje.
A poza tym wielorybek czy nie, kazda wyglada ładnie ze swoim brzuszkiem :)
I zeby nie było, że mam taki mały to tak mój brzuch wygląda po obiedzie :)
DSC04338.jpg

reklama
Do góry