reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Siemanko Laseczki :laugh2: dawno sie nie odzwyalam ale obserwuje cały czas :-) kurcze niewiele juz zostalo, czas leci jak z bicza :)
d bzucho.jpg mój brzucho z dzisiaj buziaki

polacaespanola jaki maluszek ;)
Aniu jaka ty laska jesteś, nie pogadam.....marzy mi się taka figurka, niedoczekanie moje, całe życie już kluskiem będę he he :)

ania_ch0, okladka albumu tez przypasowala taka kolorowa i dziecieca :) i fajnie wyglada w srodku najbardziej mi sie podobaja te dwie fotki z raczka kolo buzki :) aa i brzuszek zgrabniutki :)

polacaespanola, chyba maly brzuszek (albo tak wyszlo na zdjeciu) ale slodki :)

Ixidixi sliczny okragly brzuszek i calkiem okazaly juz:tak:
Paulinko Twoj widze, ze wystrzelil do przodu ostatnio albo tylko na zdjeciu wyszedl taki duzy. W kazdym badz razie uroczy i taki fajny troszke spiczasty;-)
Elzu Twoj jeszcze inny niz dziewczyn, ale rownie sliczny;-)
Trusia rzeczywiscie nie jest za duzy, ale spokojnie moze jeszcze wystrzelic, a moze do konca ciazy pozostanie niewielki. Ja mam podobny:tak:
Aniu Twoj taki sredniaczek, a Ty jak juz dziewczyny pisaly wygladasz fantastycznie:happy: Zdjecia corci slodkie;-)
Polacaespanola Twoj brzus "najstarszy" i chyba jeden z mniejszych. Chwalilas sie nam juz kto w nim mieszka czy cos pominelam?

Podsumuje tak wszystkie brzusie mimo roznic urocze, zreszta nie moze byc inaczej, w koncu mieszkaja w nich nasze Skarby:-)

Dziewczynki mam w pasie 95cm, w pierwszej ciazy do 8 miesiaca nie bylo nawet widac ze jestm w ciazy hehe. mam to szczesci ze bobas sie rozklada po bokach. a przytylam tez niewiele bo tylko 5 kilo ale waga malucha jest w normi i miesci sie w kalendarzu ciazy :) Dzisiaj o 14 mam gina wiec czekam na potwierdzenie, ze to bedzie chlopak :D i PARKA z głowy :D

Cześć! Pojawiam się po dłuższej przerwie. Piękne te wasze brzucholki.
Dodaję nasze zdjęcie z wczoraj:

Pogłaszczcie brzuszki od cioci Izy.

reklama
Do góry