reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Wow Modlisia :szok:. Ale masz piękny brzucholek, taaaki okrąglutki i faktycznie duży. A ja teraz widze, po tych naszych zdjęciach, jak każda ciąża jest naprawdę inna. Każda wygląda inaczej :-)

reklama
Ojej dziewczyny dziekujemy slicznie za komplementy (ja, synek i leginsy hehe), bardzo nam milo :)

Efinka Twoj brzuszek zgrabniutki :)

modlisia tez piekny nie az taaaki wielki :)

Viollet super brzusio i bardzo ci dotwarzy z ciążą!!!!!!!Trzymam kciuki zeby tym razem dzidzia odkryła swój sekrecik na nadprogramowym usg.

A Olusiowe zdjęcie takie realne - Goosiek, na serio mozna by się dopatrywac do kogo jest podobny nawet!!!!

Elzu sliczny brzusio i nie przesadzaj zaden makijaż nie jest potrzebny, wystarczy ze promieniejesz w ciąży.

Elfinka twój brzusio tez uroczy i malusi jeszcze.

A Modlisia brzusio rzeczywiscie pokazny ale za to nic więcej, bardzo zgrabniutka figurka!!!!!

A mi w ciagu 2 tygodni tak brzuszek urósł ze szok, wiec niech sie nie martwią te które maja malutki.Tez zastanawiałam sie czy to ze mna cos nie tak, a teraz już wszyscy mowią ze mi urósł ostatnio.Ale poki co trzyma sie bardzo nisko, a na zdjeciach widze ze wy macie dość juz wysoko.

Dziekuje za kolejne mile slowa :) mi najbardziej skoczyl brzuszek z 20 na 21 tydzien, a teraz od 21 mam mniej wiecej taki sam nie duzo wiekszy..

Piękne te brzucholki :)
Mi rosnie jak szalony normalnie :) Mierze sie co 3 dni jakos od niedawna , i na poczatku mierzenia mialam 81 za trzy dni bylo 84 czyli rosl brzuszek 1 cm na dzien i za kolejne dni bylo 90 wiec 6 cm przez trzy dni. Moim zdaniem strasznie szybko.Ale nie wiem :p

a ja tak ogladam wasze urocze brzucholki a moj robak zaczal kopac chyba mu sie nudzi musze sie przekrecic eby sobie troszke po tanczyl ale naj pierw przeciwbolowy bo mnnie boli brzusio:-D;-)

reklama
Witam witam jejku dawno znow mnie nie bylo, eh ja Zdjęcie763.jpgk zwykle nie mam czasu by zasiadywac przy kompie, obiecalam ze w sobote dodam fotki ale jakas nie mialam czasu dopiero w koncZdjęcie831.jpgu usiadlam spokojnie i chwile czasu. caly czas latam gdzies niz siedzenie w domu. dodam fotke usg 3d o to nasza coreczka :)

Zdjęcie812.jpg

Do góry