reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

rainmanka jak na blizniaki brzuszek taki w sam raz:tak: I w koncu mamy na forum podwojna mamusia:-)

Amerie bez przesady, wcale nie jest taki duzy, masz po prostu typowo ciazowy brzuszek:tak:

Izula Twoj rowniez nie za duzy, ale juz ladnie zaokraglony i chyba nikt nie ma watpliwosci, ze to brzuszek ciazowy;-)

reklama
Ostatni dzień 23 tyg :) duuuuuży prawda?
2u6cx1z.jpg

Modlisiu - PIĘKNY BRZUSZEK!!! :))) Mój jest bardzo podobny ;) I podobnie jak Tobie żyłki na brzuszku stały sie bardziej widoczne... Rozdtępów nie mam ale te żyły widać... Zwłaszcza po kąpieli w ciepłej wodzie :)

No niesttey własnie na zdj. dopiero zauważyłam ze na wysokości żeber te żyłki mi pękają :(. Niestety taka skłonność organizmu :(. A rozstępy mam po pierwszej ciązy i własnie na brzuszku.

Amerie fajny brzuszek :)
Izula już powooli brzusio zaczyna rosnąc ;)

asiulka to Ty w pasie mialas chyba ze 40 cm przed ciaza jak teraz taka szczuplutka jestes:) ale zazdroszcze ze wchodzisz w normalne spodnie ;)
rainmanka to podwojne szczescie Cie czeka gratuluje :)
Amerie nie jest jeszcze taki duzy :) bardzo ladny
izula piekny brzuszek i staniczek tez :D
Modlisiu a Twoj to taki typowo książkowy, jak na obrazkach :)

cudnie dziewczyny!

reklama
Noooo mamuśki!!! Brzusie cudne:) I jak widać każdy inny:)

Ja robię sobie fotkę w piątek bo ostatnią robiłam 9 czerwca więc teraz będzie 9 lipca. Coś czuję, że różnica będzie ogromna :D

Do góry