reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Shyla gratuluję jeszcze raz małej księżniczki, faktycznie się ukryła, widać, że nie jest jakąś bezwstydnicą:D

widać, że jest, chociaż powiem szczerze, że gdybyś nie opisała co jest co, to miałabym problem z zobaczeniem tego wszystkiego...

Shyla super!
a oto moje maleństwo za bardzo się wierciła i taką fotke udalo się jedynie zrobić :-) amelka..jpg

reklama
Moja kochana córeczka Emilia :-)
Zobacz załącznik 230498
Tak się schowała ze nie było jej widać , i nie chciała pokazać czyim kolonem jest:-D
Zobacz załącznik 230499
Zdjęcie do góry nogami , bo i niunia była do góry nogami :-D

śliczna córeczka jeszcze raz gratuluje :)

Shyla super!
a oto moje maleństwo za bardzo się wierciła i taką fotke udalo się jedynie zrobić :-)Zobacz załącznik 230587

śliczny maluszek :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry