- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Cayra, ale przystojniaczek :-) Śliczny i cudowny
Ja niestety mojego zdjecia USG nie wstawię, bo mam jedno i wyszło bardzo ciemne, ale możecie mi uwierzyć na słowo, że maluch jest piękny
Co chwilkę łapkę do buzi wsadzał , a przez chwilę wyglądał, jakby coś mówił
Ja się śmieje, że mówił pewnie: "Ma-Mu-Nia"
A M. mówił, że wcale tak nie mówił, tylko: "Mam-Ptasz-Ka"
Oczywiście wszystko jak najbardziej w porządku, siusiaczka widzieliśmy, więc na 99,9% lekarz potwierdził synka
Ja niestety mojego zdjecia USG nie wstawię, bo mam jedno i wyszło bardzo ciemne, ale możecie mi uwierzyć na słowo, że maluch jest piękny
Co chwilkę łapkę do buzi wsadzał , a przez chwilę wyglądał, jakby coś mówił
Ja się śmieje, że mówił pewnie: "Ma-Mu-Nia"
A M. mówił, że wcale tak nie mówił, tylko: "Mam-Ptasz-Ka"
Oczywiście wszystko jak najbardziej w porządku, siusiaczka widzieliśmy, więc na 99,9% lekarz potwierdził synka
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Martatt dzidziulek cudeńko Piękna buziulka
Co do opisu to się nie martw, zawsze jest tak, że kość udowa, czy obwód główki wskazuje na inną datę porodu, mnie lekarz powiedział, że pomiary wykonywane po 15 tc nie są miarodajne i lepiej się wtedy trzymać wyników z 14 tc.
Polianna śliczna ta Twoja Lilusia, jejciu jak pięknie widać buźki już.
Cayra piękny Twój Skarbuś i jak wyraźnie wygląda i te jajuszka......cudeńko....
Co do opisu to się nie martw, zawsze jest tak, że kość udowa, czy obwód główki wskazuje na inną datę porodu, mnie lekarz powiedział, że pomiary wykonywane po 15 tc nie są miarodajne i lepiej się wtedy trzymać wyników z 14 tc.
Polianna śliczna ta Twoja Lilusia, jejciu jak pięknie widać buźki już.
Cayra piękny Twój Skarbuś i jak wyraźnie wygląda i te jajuszka......cudeńko....
R
RiSiA
Gość
Oto mój Skarbuś na badaniu USG 3D - zdjęcie troszkę niewyraźnie, ale to dlatego, że się ruszał :-) Takie "żywe sreberko" nam rośnie ;-)
A oto dowód, że to Mały Mężczyzna ;-)
Kręgosłup :-)
... i uszka mojego Małego PLASTUSIA
gratuluje jeszcze raz maluszek słodki
Shyla...hmm..dziwne
kiniusia - ja płaciłam jak za normalna wizytę , w innym wypadku pewnie nie pozwoliłabym sobie na 4d bo to koszt ok. 250-300zł...
Zobacz załącznik 229406
śliczny maluszek gratulacje jeszcze raz
Zobacz załącznik 229380
Oto mój Dzidziuś
Niestety nadal nie znam płci... Przykleił się do macicy i za nic nie chciał się pokazać, tylko kolanko co najwyżej i to dopiero pod koniec USG. Mam filmik ale coś mi się dzieje z internetem i nim wgram na youtube, to przerywa i taki finał. Zdjęcie mi dał tylko jedno, jestem w szoku z tą kością nosową)) 22 tygodnie 5 dni takie ma parametry, oby się z nosem nie wdało do Leszka Leszek był ze mną na badaniu bo się zwolnił z pracy i trzymał mnie kurczowo za kolano a ja chociaż myślałam, że się tam poryczę to dostałam ataku śmiechu ze szczęścia i lekarz był lekko zdziwiony całą sytuacją, ale co tam
A tu jeszcze dodaję zdjęcie opisu ciąży, możecie mi powiedzieć, czy to normalne, że te różne parametry są na różnym etapie rozwoju? Wy jesteście w tym bardziej oczytane, więc ufam
Zobacz załącznik 229384
nie martw sie tymi rozmiarami u mnie tez wychodzi to roznie podobno to normalne
maluszek śliczny
reklama
Polianna i Cayra- świetne dzieciaczki, jak ja wam zazdroszczę, że już znacie płeć!!! I tak wiem, że to chłopaczek takie mam przeczucie, chociaż lekarz powiedział, że taka delikatna buziulka jak u dziewczynki
Cayra a kręgosłup coś wspaniałego, ja mam tylko na nagraniu i takie żeberka malutkie drobniutkie, super
Trochę jestem wkurzona na mojego lekarza, bo za dużo ruszał tą gałką od USG i zamiast obrazu ruchów maluszka to widzę ruchy jego łapy ;/ następnym razem go poproszę by zaprzestał takich działań. Ale w sumie miał dobre chęci, bo chodziło o to żeby Dzieciątko się przesunęło i pokazało ale ostatecznie wypięło dupkę i do widzenia
Kurczę, nie mam nawet czasu ani siły wejść na ogólny.... tragedia śpię ostatnie dwa dni i średnio się czuję. Pozdrawiam Was wszystkie!!!
buziaki Mamuśki! :*
Cayra a kręgosłup coś wspaniałego, ja mam tylko na nagraniu i takie żeberka malutkie drobniutkie, super
Trochę jestem wkurzona na mojego lekarza, bo za dużo ruszał tą gałką od USG i zamiast obrazu ruchów maluszka to widzę ruchy jego łapy ;/ następnym razem go poproszę by zaprzestał takich działań. Ale w sumie miał dobre chęci, bo chodziło o to żeby Dzieciątko się przesunęło i pokazało ale ostatecznie wypięło dupkę i do widzenia
Kurczę, nie mam nawet czasu ani siły wejść na ogólny.... tragedia śpię ostatnie dwa dni i średnio się czuję. Pozdrawiam Was wszystkie!!!
buziaki Mamuśki! :*
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.