reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja jeszcze Wam wkleje fotke ucha :p lekarka akurat tak zrobiła, ze widać

Kolumnea bobas śliczny

tak oglądam wszystkie fotki malucha i nadziwić sie nie moge kiedyś bylo go całkiem widać a teraz :) szok taki wielki :)

Zobacz załącznik 228846hej dziewczynki wrzucam usg z ostatniego 4d jak juz mowilam maluszek nie badzo chcial sie pokazać, ale usteczka noseczek i oczko jest no i rączki i brzunio. W pewnym momęcie byl ułozony lepiej ale lekarz nie zlapal tego momentu niestety ale tutaj tez widac. pozdrawiam mamusie i zdróweczka dla maluszków zyczę :)

jakie słiczne ... juz niemoge doczekac sie 7 kwietnia

Pajeczka wiem co czujesz :) ja tez kilka razy wyjmuje zdjatko usg i ogladam a raz zabrała mojego P. i meczyłamżeby nagrywal cale usg hehe aparatem no teraz ciagle licze paluszki hehe. Ale twój skarbek tez jest słodki :) A troche mnie wkurz bo znajomi mi mowia że napatrzysz sie jeszcze daj spokój. Mi sie wydaje ze sie nigdy nie napatrze hehe

Pajeczka, Kolumnea brak słów, żeby opisać ten cud, który rośnie w waszych brzuszkach. Przecudne, jak ja tęsknie za swoim skarbusiem:) Tak bardzo chciałabym go ujrzeć w dobrym USG bo na ostatnim to nie widziałam za dużo, a jak chodzę jeszcze na inne - dodatkowe, to duży ekran na suficie wisi dla mnie, duży monitor ma mąż z tyłu za lekarzem i osobno ma lekarz dla siebie. Więc wszyscy pięknie wszystko widzimy.....

kolumena boski twój dzieciaczek... ja 4d mam w środę czyli jeszcze tydzień,,,

Dziekuje wam dziewczynki strasznie:) taki skarb w brzuszku to samo szczeście życze wam udanych usg ja bym chciala brzdąca nagrac nie dal sie aktorem pewnie nie bedzie hehe może innym razem chyba 28 maja jeszcze 4d bedziemy robić zobaczę

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry