reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja też właśnie troszke pokopała (ale delikatnie) po zjedzeniu słodkiego rogala. Aż zaczełam do niej mówić,że jest łakomczuszkiem jak siostra ;)

reklama
Fiuufiu no pięknie wyraźnie twarzyczkę widać:) no właśnie zastanwaiłam się czy chcecie znać...nie korci się? Ja bym chyba nie wytrzymała...
a moja dzidzia kopie kopie i ostatnio zawsze z rana po śniadanku...

korci troszkę ale nie chcę- z resztą mam przeczucie, że to dziewucha jest i niech tak pozostanie. Dla mnie nie ma znaczenia kupowoanie ciuchow czy elementów wyposażenia zgodnie z płcią. A chcę urodzić dziecko i dopiero wtedy usłyszeć "ma pani...."

BlackOpal, Kiniusia - gratuluję facecików :-)
Fiuufiuu - słodziaczek malutki!! (lub też malutka słodzinka) - nieżły profil :-)

fiuufiuu to będziesz mieć kobieto niespodziankę:-D:-D w sumie fajny pomysł, ale nie dla takiego niecierpliwca jak ja;-);-)

A tak poza tym patrząc na te USG kto by pomyślał, że chwilę temu mówiłyśmy na dzieciątka fasola:-) A teraz jest Liliana, Radek, Wiktor...niesamowite...:-) USG pokazuje, że już człowieczek tam siedzi...

jak narazie mielam zrobione jedno usg i to w 7 tyg moj lekarz niejest za tym aby chodzic ciagle na usg teraz tylko bede miala polowkowe - bo na genetyczne nie bylam wstanie pojsc bo mnie dopadla grypa zoladkowa dokladnie w tym okresie kiedy mialam isc. a teraz az mnie zrzera cekawosc bo tak chce zobaczyc mojego promyczka.

Dziewczęta, nie ma żadnych wątpliwości......
oto mój synuś :laugh2:

Zobacz załącznik 220663

no widac widać gratuluję synka :)

Radosław :-D Na dzień dzisiejszy jesteśmy pewni tego imienia, ale wiadomo jak jest.... Jeszcze nie wykluczam zmiany :tak:

hmmm mam sentyment do tego imienia :) moj maz tak ma Radki to fajne chłopaki :)

Ja niestety nie dostałam zdjecia (brak papieru), ale możecie uwierzyć na słowo, że mój maluszek jest śliczny :-D Zresztą jak każdy dzidziuś każdej sierpniówki :-D
No i będzie także synuś :-)

gratuluje,

ale tutaj u nas facetów :)

korci troszkę ale nie chcę- z resztą mam przeczucie, że to dziewucha jest i niech tak pozostanie. Dla mnie nie ma znaczenia kupowoanie ciuchow czy elementów wyposażenia zgodnie z płcią. A chcę urodzić dziecko i dopiero wtedy usłyszeć "ma pani...."
to tak jak na filmach zawsze mówi będzie pani mała..............:)))
w moim przypadku to mam przeczucie , że też córa:)))
Fiuufiu no pięknie wyraźnie twarzyczkę widać:) no właśnie zastanwaiłam się czy chcecie znać...nie korci się? Ja bym chyba nie wytrzymała...
a moja dzidzia kopie kopie i ostatnio zawsze z rana po śniadanku...
moja dzidzia lekko puka , ale tylko popołudniami, choć rano jej się również zdarzyło:)))

reklama
Oto mój MĘŻCZYZNA :-D

Tutaj coś mówi chyba :-)

vwy7ep.jpg

A tu robi "papa" :-D

syulbn.jpg

:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry