- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Fiuufiu no pięknie wyraźnie twarzyczkę widać no właśnie zastanwaiłam się czy chcecie znać...nie korci się? Ja bym chyba nie wytrzymała...
a moja dzidzia kopie kopie i ostatnio zawsze z rana po śniadanku...
korci troszkę ale nie chcę- z resztą mam przeczucie, że to dziewucha jest i niech tak pozostanie. Dla mnie nie ma znaczenia kupowoanie ciuchow czy elementów wyposażenia zgodnie z płcią. A chcę urodzić dziecko i dopiero wtedy usłyszeć "ma pani...."
fiuufiuu to będziesz mieć kobieto niespodziankę w sumie fajny pomysł, ale nie dla takiego niecierpliwca jak ja;-);-)
A tak poza tym patrząc na te USG kto by pomyślał, że chwilę temu mówiłyśmy na dzieciątka fasola:-) A teraz jest Liliana, Radek, Wiktor...niesamowite...:-) USG pokazuje, że już człowieczek tam siedzi...
A tak poza tym patrząc na te USG kto by pomyślał, że chwilę temu mówiłyśmy na dzieciątka fasola:-) A teraz jest Liliana, Radek, Wiktor...niesamowite...:-) USG pokazuje, że już człowieczek tam siedzi...
bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
jak narazie mielam zrobione jedno usg i to w 7 tyg moj lekarz niejest za tym aby chodzic ciagle na usg teraz tylko bede miala polowkowe - bo na genetyczne nie bylam wstanie pojsc bo mnie dopadla grypa zoladkowa dokladnie w tym okresie kiedy mialam isc. a teraz az mnie zrzera cekawosc bo tak chce zobaczyc mojego promyczka.
R
RiSiA
Gość
no widac widać gratuluję synka
Radosław Na dzień dzisiejszy jesteśmy pewni tego imienia, ale wiadomo jak jest.... Jeszcze nie wykluczam zmiany
hmmm mam sentyment do tego imienia moj maz tak ma Radki to fajne chłopaki
Ja niestety nie dostałam zdjecia (brak papieru), ale możecie uwierzyć na słowo, że mój maluszek jest śliczny Zresztą jak każdy dzidziuś każdej sierpniówki
No i będzie także synuś :-)
gratuluje,
ale tutaj u nas facetów
to tak jak na filmach zawsze mówi będzie pani mała..............))korci troszkę ale nie chcę- z resztą mam przeczucie, że to dziewucha jest i niech tak pozostanie. Dla mnie nie ma znaczenia kupowoanie ciuchow czy elementów wyposażenia zgodnie z płcią. A chcę urodzić dziecko i dopiero wtedy usłyszeć "ma pani...."
w moim przypadku to mam przeczucie , że też córa))
moja dzidzia lekko puka , ale tylko popołudniami, choć rano jej się również zdarzyło))Fiuufiu no pięknie wyraźnie twarzyczkę widać no właśnie zastanwaiłam się czy chcecie znać...nie korci się? Ja bym chyba nie wytrzymała...
a moja dzidzia kopie kopie i ostatnio zawsze z rana po śniadanku...
panienka
Fanka BB :)
u mnie chyba teżw moim przypadku to mam przeczucie , że też córa))
Pozytywnie zazdroszczę ruchów, ja dalej czekam.....
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.