reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Gratuluje dziewczyny :)) Maluszki mają cudne sesje zdjęciowe hi hi :)) zazdroszcze wam, bo ja nie mam żadnej fotki :( no ale już niebawem to się zmieni

a to moje dziecię, a właściwie jego buźka :) płeć nieznana z winy rodziców, którzy cały czas trwają w przekonaiu, że nie chcą jej znać.

malenstwo17tcdob&#114.jpg

Ostatnia edycja:
Gratuluje fiuufiuu slicznej dzidzi, ciekawe kiedy ja będę miała zdjęcie buzi mojego dzidziusia:))

Kiniusia,Black opal gratuluję synusiów mamuni!:-)

Ja marzę o dziewczynce,ale jakoś mam przeczucie,że kolejny siusiaczek będzie.
Sie okaże.:tak:

reklama
Fiuufiu no pięknie wyraźnie twarzyczkę widać:) no właśnie zastanwaiłam się czy chcecie znać...nie korci się? Ja bym chyba nie wytrzymała...
a moja dzidzia kopie kopie i ostatnio zawsze z rana po śniadanku...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry