reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mam nadzieję, że za miesiąc - jak będę na USG połówkowym - nie zmieni się wersja, bo do Chłopaka zaczynamy się przyzwyczajać :-D

Mąż juz planuje, że będzie się z nim bawił samochodami, będzie go uczył wszystkiego, a ja stwierdziłam, ze nauczy go nawet robić siusiu po "męsku":-D:-D:-D

Mój M tez juz planuje.. ze kupi sobie lego i bedzie sie bawił.. chyba dla niego to bedzie wieksza frajda niz dla dziecka..

i oto moj szkrab z dzisiejszej wizyty.. stworek wiercipietek

usg.jpg

Dziewczyny, oto mój "Facet", wg wczorajszego USG :-D

Zdjęcia, mam nadzieję, wyraźne... Skaner mi się popsuł, pozostało mi tylko zrobić "zdjęcie ze zdjęcia" :-)

Gratuluję dziewczynki, piękności:):):):):):):):)

MAMUŚKI no te foty sa poprostu rewelacyjne, :szok:dzidziolki są takie duże, a gdzie my do sierpnia mamy je nosic w brzuszku. Zazdroszczę tym co już znają płeć......
hmmmm coś chyba jest w tym kalendarzu chińskim:tak::-):-D!!!!

Mój M tez juz planuje.. ze kupi sobie lego i bedzie sie bawił.. chyba dla niego to bedzie wieksza frajda niz dla dziecka..

He he mój Miś oglądał ostatnio modele aut do składania samemu i repliki swoich ulubionych aut i był po prostu zachwycony kiedy mu powiedziałam, że dziecko czy to będzie chłopiec czy dziewczynka będą się mogli takimi rzeczami bawić dopiero jak skończą 3-4lata, ale jemu to nie przeszkadza odda dzieciom zabawki jak sam się nimi znudzi, a dzieci będą wystarczająco duże :rofl2::rofl2::rofl2:

Nektarynka... Martitka... z tymi klockami lego to też jakbyście mi z ust wyjęły ;-) Mój facet też już o tym myśli i cały czas twierdzi, że będzie chłopak. A ja jeszcze nic nie przeczuwam i nawet nie wiem czy będę chciała znać płeć, ale pożyjemy zobaczymy ;-) No a teraz czekam na 22.02 i kolejne USG, mam nadzieję że tym razem maluszek nie będzie się tak mocno wiercił i damy radę zrobić mu ładną fotkę, bo ostatnio to fikołki takie śmigał że w końcu zrezygnowaliśmy z "polowania" :-) No i wtedy pochwalę się i moim maleństwem :-)

reklama
cayra - facecik świetny!! na zdjęciu 1 wygląda jakby się śmiał:tak: eekstra!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry