- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cayra1984
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że za miesiąc - jak będę na USG połówkowym - nie zmieni się wersja, bo do Chłopaka zaczynamy się przyzwyczajać
Mąż juz planuje, że będzie się z nim bawił samochodami, będzie go uczył wszystkiego, a ja stwierdziłam, ze nauczy go nawet robić siusiu po "męsku"
Mąż juz planuje, że będzie się z nim bawił samochodami, będzie go uczył wszystkiego, a ja stwierdziłam, ze nauczy go nawet robić siusiu po "męsku"
Nektarynka
Mój M tez juz planuje.. ze kupi sobie lego i bedzie sie bawił.. chyba dla niego to bedzie wieksza frajda niz dla dziecka..
martitka-26
Mój M tez juz planuje.. ze kupi sobie lego i bedzie sie bawił.. chyba dla niego to bedzie wieksza frajda niz dla dziecka..
Jakbym ja to napisala
Moj narzeczony jest fizykiem wiec az sie boje co wymysli dla naszego maluszka;-)
Mój mąż do lego jeszcze konsole dokłada
milusia83
Podwójna mamuśka:)
i oto moj szkrab z dzisiejszej wizyty.. stworek wiercipietek
:-):-):-)
Dziewczyny, oto mój "Facet", wg wczorajszego USG
Zdjęcia, mam nadzieję, wyraźne... Skaner mi się popsuł, pozostało mi tylko zrobić "zdjęcie ze zdjęcia" :-)
Gratuluję dziewczynki, piękności
Bombusia
MAMUŚKI no te foty sa poprostu rewelacyjne, dzidziolki są takie duże, a gdzie my do sierpnia mamy je nosic w brzuszku. Zazdroszczę tym co już znają płeć......
hmmmm coś chyba jest w tym kalendarzu chińskim:-)!!!!
hmmmm coś chyba jest w tym kalendarzu chińskim:-)!!!!
He he mój Miś oglądał ostatnio modele aut do składania samemu i repliki swoich ulubionych aut i był po prostu zachwycony kiedy mu powiedziałam, że dziecko czy to będzie chłopiec czy dziewczynka będą się mogli takimi rzeczami bawić dopiero jak skończą 3-4lata, ale jemu to nie przeszkadza odda dzieciom zabawki jak sam się nimi znudzi, a dzieci będą wystarczająco duże
Anecia1111
Nektarynka... Martitka... z tymi klockami lego to też jakbyście mi z ust wyjęły ;-) Mój facet też już o tym myśli i cały czas twierdzi, że będzie chłopak. A ja jeszcze nic nie przeczuwam i nawet nie wiem czy będę chciała znać płeć, ale pożyjemy zobaczymy ;-) No a teraz czekam na 22.02 i kolejne USG, mam nadzieję że tym razem maluszek nie będzie się tak mocno wiercił i damy radę zrobić mu ładną fotkę, bo ostatnio to fikołki takie śmigał że w końcu zrezygnowaliśmy z "polowania" :-) No i wtedy pochwalę się i moim maleństwem :-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.