reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a tak tak... cały:) no myślałam że całego podajemy:) same nózie mają 3,5 cm:-)

reklama
Ciamajdka śliczna dzidzia! Ale świetnie ujęte zdjęcie.

Dziewczyny, oto mój "Facet", wg wczorajszego USG :-D

Zdjęcia, mam nadzieję, wyraźne... Skaner mi się popsuł, pozostało mi tylko zrobić "zdjęcie ze zdjęcia" :-)

Załączniki

• Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 77
  • Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 71
Dziewczyny, oto mój "Facet", wg wczorajszego USG :-D

Zdjęcia, mam nadzieję, wyraźne... Skaner mi się popsuł, pozostało mi tylko zrobić "zdjęcie ze zdjęcia" :-)

No rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!
Boski ten Twój facet, :-D:-Dlekarz powiedział, że na 100% to chłopczyk?
Jeśli tak to teraz przynajmniej podjęcie decyzji: "Jakie imię dla dziecka" jest łatwiejsze...A kalendarz chiński co ci "przepowiedział"????

No rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!
Boski ten Twój facet, :-D:-Dlekarz powiedział, że na 100% to chłopczyk?
Jeśli tak to teraz przynajmniej podjęcie decyzji: "Jakie imię dla dziecka" jest łatwiejsze...A kalendarz chiński co ci "przepowiedział"????

Myślę, że lekarz, jak by nie miał pewności, to nie chciał mi pisnąć ani słówka. A on po prostu zapytał, czy chcę poznać płeć
dziecka :-D Powiedziałam, że oczywiście. A on powiedział, że chlopak :-D

Powiedział tez, że potwierdzi na 100% jeszcze na następnym badaniu (będzie to już połówkowe).

Wg kalendarza chińskiego też wyszedł boy, więc coś w tym kalendarzu jest... :-D:-D:-D

Co do imienia, to mamy problem właśnie, nie możemy się z mężem narazie dogadać co do jednej wersji... ;-) Ale to się jeszcze dopracuje :-D

reklama
No proszę ;)piękny facet!! Gratuluję!! zazdroszczę,że już wiesz :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry