reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bombusiu i Puchatko gratuluję pokaźnych dziecin...rosną jak na drożdżach...
piękne maleństwa...

reklama
Dziewczynki, byłam dzisiaj u lekarza i dostałam skierowanie na USG. Umóiłam się na jutro, więc wieczorkiem pewnie coś wkleję :-) Nie mogę się doczekać. To będzie zwykłe usg, poznam wymiary i może coś więcej nt rzeczywistego tygodnia ciąży. Potem do 14 tyg zrobię genetyczne, w tym 3D i już nie mogę się doczekać.
Trzymajcie kciuki, zebyśmy jutro zobaczyli że wszystko ok!! Jadę z moim Mkiem - on po raz pierwszy!!:tak: Chyba dzisiaj nie usnę z wrażenia hihi

krzynko droga, nie bede marudzić ;) ale wolę może wyjaśnić na wszelki wypadek- genetycznie nie jest w 3d.
To,że niektóre dziewczyny (w tym ja) miały foty 3d to był tylko fajny bajer :) Może to już wiesz ;)

krzynko droga, nie bede marudzić ;) ale wolę może wyjaśnić na wszelki wypadek- genetycznie nie jest w 3d.
To,że niektóre dziewczyny (w tym ja) miały foty 3d to był tylko fajny bajer :) Może to już wiesz ;)

to prawda genetyczne nie jest w 3D:tak: ale zawsze można prosić lekarza by przełączył ;-)
Bombusiu i Puchatko
cudne foteczki :-)

piekności!!! juz sie nie moge doczekac jak bedziemy w 20 tyg i zaczniemy wklejac zdjecia- wtedy to dopiero beda "wielkoludy" hehe:-)

Poliano, wiem, że samo genetyczne nie jest w 3 d dlatego napisałam genetyczne w tym 3d (czyli w badaniu genetrycznym obrazki 3d) - może się źle wyraziłam,ale o to mi chodziło. W kazdym razie idę na badanie tam gdzie mają maszynkę na której się mogą przełaczyć na taki obraz.
A ja dzisiaj miałam badanko i moje maleństwo ma 3,60cm co dokładnie odpowiada wiekowi z mojego suwaczka :-) czyli 10t4d. Bombusiu, będziemy razem rodziły :-) No i zdjęcie mam bardzo podobne do Twojego. Jak tylko zrobię zdjęcie zdjęciu, zamieszczę tutaj :-)
Polecam, tym, które jeszcze nie były na badaniu z partnerem - mina partnera patrzącego w monitor - bezcenne !!! :-):tak:

No to już spieszę uzupełnić zdjęcia:
na drugim zdjęciu maluch buzię ma do nas przodem :-)

Załączniki

• IMG_0152.jpg
    IMG_0152.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_0150.jpg
    IMG_0150.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry