- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nervita
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo Wam za miłe słowa
To prawda, że jest to niezapomniane przeżycie widzieć swoje ukochane maleństwo-jeszcze w nas Gratuluję wszystkim mamuśką ich pięknych maleństw
No i oczywiście zdrówka Wszystkim życzę w tą zimową aurę.
To prawda, że jest to niezapomniane przeżycie widzieć swoje ukochane maleństwo-jeszcze w nas Gratuluję wszystkim mamuśką ich pięknych maleństw
No i oczywiście zdrówka Wszystkim życzę w tą zimową aurę.
Dziewczynki, super zdjęcia)) ja nie mogę mojego Maluszka wkleić bo skaner nie działa...
Super te USG 3-4D, po prostu coś niesamowitego! Też już bym chciała ale na to zdecyduję się za kilka tygodni, jak już będę mogła poznać płeć dziecka
Póki co- zwykłe wystarcza w zupełności
Tak więc- gratuluję Wam tych arcydzieł w Waszych brzuszkach i oczywiście... gratuluję sobie samej
Super te USG 3-4D, po prostu coś niesamowitego! Też już bym chciała ale na to zdecyduję się za kilka tygodni, jak już będę mogła poznać płeć dziecka
Póki co- zwykłe wystarcza w zupełności
Tak więc- gratuluję Wam tych arcydzieł w Waszych brzuszkach i oczywiście... gratuluję sobie samej
Bombusia
A oto moja dzidzia zdjęcie zrobione 02 luty !!!!!
Ma 3,5 cm !!!!! Słuchałam bicia serduszka, no niesamowite przeżycie!!!!!Prawda????
Ostatnia edycja:
nervita
Tak !!! - to niesamowite!
A jak zobaczysz te zdjęcia w 3-4D swojego maleństwa to padniesz!
JAKI WSPANIAŁY MAŁY "WIELKI" CZŁOWIECZEK
.........bezcenne!!!
.........bezcenne!!!
nervita
Śliczne dzieciaczki:-)
czekamy z niecierpliwością na portret Twojego maluszka
Bombusia
Tak !!! - to niesamowite!
.........bezcenne!!!
No też już się nie mogę doczkać tego USG 3-4 D, bo widziałam tutaj zdjęcia i są niesamowite!! Ale jeszcze muszę poczekac 2 tygodnie!
krzynka77
Dziewczynki, byłam dzisiaj u lekarza i dostałam skierowanie na USG. Umóiłam się na jutro, więc wieczorkiem pewnie coś wkleję :-) Nie mogę się doczekać. To będzie zwykłe usg, poznam wymiary i może coś więcej nt rzeczywistego tygodnia ciąży. Potem do 14 tyg zrobię genetyczne, w tym 3D i już nie mogę się doczekać.
Trzymajcie kciuki, zebyśmy jutro zobaczyli że wszystko ok!! Jadę z moim Mkiem - on po raz pierwszy!! Chyba dzisiaj nie usnę z wrażenia hihi
Trzymajcie kciuki, zebyśmy jutro zobaczyli że wszystko ok!! Jadę z moim Mkiem - on po raz pierwszy!! Chyba dzisiaj nie usnę z wrażenia hihi
Wkleję jutro, bo dzisiaj już późno i padam z nóg;-)czekamy z niecierpliwością na portret Twojego maluszka
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.