reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U mnie też wiercioszek skakał i się gibał na boki, ale na samym początku zanim lekarz zaczął badanie to spał i uchwycił bombla:) To jest 3D, na chwilę później wskoczył w 4D

Jejku kochana, jak cudownie wszystko widać...jaki piękny jest Twój dzieciaczek....
Mały człowieczek...powiedz kochana ile płaciłaś za te USG, gdzie je robiłaś...czy miałaś skierowanie od lekarza? Czy mogłabym tak od siebie też iść i pooglądać maleństwo? :-D:-D:-D:-D:-D
Jestem wzruszona....gartuluje mamusiu...

cudne foteczki po prostu oczu oderwać nie można od tych malutkich ludzików :-):-) kurcze ja muszę czekać jeszcze do czwartku :-(strach wielki choć staram się myśleć pozytywnie

Milusia-rzeczywiście super widoki:-)
Puchatka-widzę, że i Ty w czwartek wybierasz się na wizytę:tak: Będziemy się razem denerwować:sorry2:

Milusia jestem pod wielkim wrażeniem... najbardziej zaskoczyły mnie te żeberka:-):-):-)

To u mnie super. Dzidzia podrosła i nadgoniła swoje ostatnie braki(ostatnio była mniejsza niż wynikało z terminu) Teraz ma 5,1 cm. Jak to pan dr powiedział wszystko na piątkę i przezierność i wszystko na swoim miejscu. Oczywiście dzidzia też bardzo sie ruszała Powiedział ze ma bardzo już ładne rysy twarzy jak na swój wiek:biggrin2:Wiec wg usg to 12 i 2 tc. Wiec zgadzało by sie do terminu 13.08:biggrin2:

Że pan dr jest specem od płci. To jego konik i nie wiem kedy on to sprawdził, ale jak M zapytał czy coś już widać to bez zająknięcia powiedział że znowu córa. Oczywiscie jest bardzo wcześnie wiec my też sie nie nastawiamy. Ale nie szłyszałam żeby się pomylił:biggrin2:
Powiedział jeszcze ze przy połówkowym przsypomnieć żebyśmy sprawdzili przepływy w macicy(czego nie robi sie standardowo ale ze wzgledu na wywiad trzeba zrobić)
Także super a głupia mama tak sie denerwuje i funduje dziecku takei nerwy

I co z suwaczkamni

To i ja wklejam mojego kurczaczka:)
2edb69s.png

2ufuji0.png

Dziewczynki gratuluje ja sie jeszcze musze podenerwowac do 9 lutego, ale na spokojnie mysle moj maz chce bardzo ze mną jechac :szok:

ja dzisiaj foty nie dostałam ale pal nicho wazne, że wszystko ok i nie ma krwiaka! zginęła mara okropna! :) dzieciak zdrowy, sprawny etc. :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry