kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Milusiu, super te fotki i piękny maluch na nich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też wiercioszek skakał i się gibał na boki, ale na samym początku zanim lekarz zaczął badanie to spał i uchwycił bombla To jest 3D, na chwilę później wskoczył w 4D
To u mnie super. Dzidzia podrosła i nadgoniła swoje ostatnie braki(ostatnio była mniejsza niż wynikało z terminu) Teraz ma 5,1 cm. Jak to pan dr powiedział wszystko na piątkę i przezierność i wszystko na swoim miejscu. Oczywiście dzidzia też bardzo sie ruszała Powiedział ze ma bardzo już ładne rysy twarzy jak na swój wiekWiec wg usg to 12 i 2 tc. Wiec zgadzało by sie do terminu 13.08
Że pan dr jest specem od płci. To jego konik i nie wiem kedy on to sprawdził, ale jak M zapytał czy coś już widać to bez zająknięcia powiedział że znowu córa. Oczywiscie jest bardzo wcześnie wiec my też sie nie nastawiamy. Ale nie szłyszałam żeby się pomylił
Powiedział jeszcze ze przy połówkowym przsypomnieć żebyśmy sprawdzili przepływy w macicy(czego nie robi sie standardowo ale ze wzgledu na wywiad trzeba zrobić)
Także super a głupia mama tak sie denerwuje i funduje dziecku takei nerwy
I co z suwaczkamni
To i ja wklejam mojego kurczaczka
ja dzisiaj foty nie dostałam ale pal nicho wazne, że wszystko ok i nie ma krwiaka! zginęła mara okropna! dzieciak zdrowy, sprawny etc. :-)
To i ja wklejam mojego kurczaczka
ja dzisiaj foty nie dostałam ale pal nicho wazne, że wszystko ok i nie ma krwiaka! zginęła mara okropna! dzieciak zdrowy, sprawny etc. :-)