reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I ja dziękuję :-)
Martuś, wierzę w to ogromnie :tak:

ja juz tez coraz bardziej. i szczerze mowiac dopiero jak ujrzalam tego czlowieczka na ekranie, doszlo do mnie że naprawde jestem w ciąży, bo ostatnie usg mialam 6 tygodni temu a i objawy niezbyt mocne od jakiegos czasu. tuz przed usg po raz pierwszy zwątpiłam, czy tam ktoś mieszka..
na szczescie to co zobaczylam rozwialo moje wątpliwości i powaliło mnie na kolana. w życiu nie czułam sie tak odprężona jak leżąc na tej kanapie i patrząc na zawartość mojego brzucha :tak::-D:tak::-D
to lepsze niz sesja u terapeuty :-p

Nooo, ja też chcę już rozwiać moje watpliwości!!!! ale musżę jeszcze poczekać cierpliwie ...

To ja też się pochwale usg wczorajszym :)

Na drugim zdjęciu robi Wam papa na dobranoc :tak:

Mój skarbek tydzień temu
:-)

Sierpnióweczki to i ja sie ochwale moją fasolką co prawda to z 6 tygodnia , ale w poniedziałek bede miała nastepne to jk mi dadza fotke to też kleje:tak::tak::tak:
A oto moja fasolka:-):-):-)

cfca1fd8b37707d8med.jpg

Oto mój Skarb, jak zamierza się do ssania kciuka :-)
Jeszcze raz dzięki dziewczyny za kciuki :tak:

oto nasze cudne zdrowe dzieło (12t6d): :-D

Kochane, wasze maleństwa są cudowne...a Wy jesteście dumnymi mamusiami...
Chyba ciągle nie wierzę w cud jaki się zdarzył..w moim brzuchu (w waszych) rozwija się nowe życie...:-D:-D Dopiero takie zdjęcia maleństw uświadamiają mi, że to wszystko dzieje się na prawdę...:-D:-DGratuluje Wam kobietki...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry