reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Joasiu najbardziej się cieszę, że maleństwo tak cudnie ruszało rączkami, nóżki miało jeszcze przykurczone jakby klęczało, ale rączki tak latały jakby pływały, więc ciężko było zrobić zdjęcie :-D:-D Ale najbardziej nie mogę się doczekać USG, które będzie 29 stycznia będzie na lepszym sprzęcie:) Wówczas wrzucę filmik, ale i tak się obawiam, żeby wszystko było dobrze.....

Nie masz się co zamartwiać! Maleństwo wygląda świetnie! Ach, jak zazdroszczę, też bym chciała, żeby moje mi pomachało :) Ja do lekarza w poniedziałęk, ale pewnie bez usg tym razem będzie... :( Ale za tydzień mam genetyczne, też na dobrym aparacie i mam nadzieję wycyganić zdjęcia :)
A to, że każda z nas się boi to chyba normalne... Ja też przed wizytą zaczynam strasznie się martwić czy wszystko ok... Nie ma powodów, żeby nie było, ale zanim nie będę mieć brzucha pod sufit i nie będę czuła kopnięć chyba codziennie będę się trochę niepokoić...

Gratuluję wam dziewczęta... dzidzie rosną w ekspresowym tempie...oby tak dalej:)

milusia83 gratulację! Dzidzia rośnie :)
Ja to jestem zdziwiona, że w 9 tyg już tak widać :)

na Waszych fotkach to widać już takie ludziki a u mnie akurat takiego groszka malusiego ale napewno bije mu serduszko i moje maleństwo się mocno ruszało więc to akurat te najlepsze wieści :tak:

Załączniki

• CIMG3688.jpg
    CIMG3688.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 152
reklama
9e585093800b5d15.jpg

Oto mój wyczekany Skarb :-)
Oczywiście odwróciłam zdjęcie, żeby od góry była główka. Widać rączki i nóżki i oczka :-) Napatrzeć się nie mogę. :sorry2:
Jakość kiepska, bo w domu zdjęcie sfotografowałam komórką i wklejam przez kabelek, bo niestety muszę wgrać sterownik do drukarki, żeby mieć skaner, a mój M. jest teraz zajęty. Najważniejsze, że wszystko w miarę widać :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry