reklama
Nie wiem jak na tym forum, ale generalnie administrator (mod o ile pamiętam też) ma możliwość zmiany autora postu - wykorzystane bylo właśnie w takich przypadkach, jakieś posty zbiorcze, listy, spisy itd.O to super[emoji5]
No wlasnie nie wiem czy nie trzeba nowego watku zalozyc. Bo przeciez cudzego postu nie da sie edytowac.
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Fanka BB :)
A to nie wiedzialam, ze tak mozna. Czylu trzeba by napisac do moderatorki z prosba. Tylko mysle, ze dziewczyny powinny sie wypowiedziec czy zgadzaja sie na taka zmiane.Nie wiem jak na tym forum, ale generalnie administrator (mod o ile pamiętam też) ma możliwość zmiany autora postu - wykorzystane bylo właśnie w takich przypadkach, jakieś posty zbiorcze, listy, spisy itd.
Aniołek[*]8.08.2017
Technicznie taka możliwość zwykle istnieje (moderowałam swego czasu, choć forum z zupełnie innej dziedziny )A to nie wiedzialam, ze tak mozna. Czylu trzeba by napisac do moderatorki z prosba. Tylko mysle, ze dziewczyny powinny sie wypowiedziec czy zgadzaja sie na taka zmiane.
Aniołek[*]8.08.2017
Alternatywą jest tak jak pisałaś nowy wątek.
Generalnie to jestem nowa na tym forum, nie znam zwyczajów, i nie chce robić zamieszania...
Więc po prostu się dostosuję
Margana
Fajnie, ze masz czas i checi [emoji5] Niech dziewczyny sie wypowiedza co one na to i wtedy do dziela [emoji5]Technicznie taka możliwość zwykle istnieje (moderowałam swego czasu, choć forum z zupełnie innej dziedziny )
Alternatywą jest tak jak pisałaś nowy wątek.
Generalnie to jestem nowa na tym forum, nie znam zwyczajów, i nie chce robić zamieszania...
Więc po prostu się dostosuję
Aniołek[*]8.08.2017
Marzycielka
Tak, no bo czemu by nieA to nie wiedzialam, ze tak mozna. Czylu trzeba by napisac do moderatorki z prosba. Tylko mysle, ze dziewczyny powinny sie wypowiedziec czy zgadzaja sie na taka zmiane.
Aniołek[*]8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Ja też niemam nic przeciwko
reklama