reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Julcia przecudniasta. I widzę, że bardzo jej się podobał powrót do przeszłości w foetliku. A Julciowa Mamusia niech nie marudzi bo wyglądał super.:-D

Mateuszek rozbrajający. A może on chce zostać strażakiem, że te świeczki tak gasił zapamiętale. No i ja też poproszę o szczegółowe informacje na temat tortu.
Tika u nas taka sama sytuacja z imprezkami. Wszystko dorosłe i dzieci brak.

reklama
Aaga moja synowa to prawdziwa Pani domu :tak:, ale tym wałkiem chyba Nikusia nie będzie "głaskać" :baffled:, Julcia pięknie wyszła :tak:.

Tika Mati cud miód nieważne czy z buzią w kolorach tęczy, czy czyściutki jak aniołek :tak:, a torcik bomba :tak:.

Julcia rewelacyjna w tym fartuszku. Prawdziwa gosposia. :tak:
Mati mnie powala na kolana za kazdym razem. Jest rewelacyjny. Taki maly model. :tak: A torcik super. Pisalas chyba, ze Tesciowa miala w Sosnowcu zamawiac, tak? Jak tak to chetnie poznam dokladny adres, bo naprawde jest super. :tak:

Tika wiem, ze nie powinno sie tak o chłopcach pisac, ale Mateuszek na prawde sliczny, jak aniołek i to nie jest mozliwe zeby nawet czasem łobuzował, nie uwierze poki sama nie zobacze.
Popieram popieram :tak:
No i Julcia ma ten wałek , którym się moje panny tłukły :-D:-D:-D:-D:-D
Haha tak myslałam. wałek został Juce zakupiny po dokąłdnie tej rozmoie, czyli tłuczenia sie tynkówek wałkiem, poszłam na targ i babka miała, wiec trzeba było kupic. Julka jest nim zachwycona wiec dlatego własnie bedziemy robic pizze:-D

Aaga moja synowa to prawdziwa Pani domu :tak:, ale tym wałkiem chyba Nikusia nie będzie "głaskać" :baffled:, Julcia pięknie wyszła :tak:.
No Geperty zobaczymy jak to bedzie. Jak Julka odziedziczy charakter po mamusi to wałek moze byc czesto w uzyciu:-D

Aaga w sumie to dobrze, ja też z tych co noszą w domu spodnie ;-), nie ma jak ułożony mąż :-D.

reklama
Dziękujemy kochane :* :-):tak:

Wszystkie te cioteczki, które nie wierzą, że Mati ma rogi :szok::szok::-D:-D zapraszam do nas, szybko zmienicie zdanie :sorry2::rofl2::-D

Tort się teściowej faktycznie udał ;-), Mati był zachwycony, a w ogóle to złego słowa na nią powiedzieć nie mogę, bo to kochana kobieta :tak:.

aaa wyadło sie że teściowa nie aż taka zdolna:sorry2::-D:-p
ale dyplomatycznie to ujęłaś Martuś :-)
jedna mądra teściowa, której nie chciało się piec :-p
.... normalnie nie mogę z Was dziewczyny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aniu ... jak zapytam, w której cukiernii zamawiałam, to Ci napiszę :tak: ... a mi się strasznie podobał ten co Ty miałaś dla Robcia ... z Zygzakiem :-) był śliiiiiczny :tak:

Do góry