reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

wszystkie styczniaki przecudasne!!!
Mati urzeka tymi wloskami-miodzio:-D,a Julcia ma super fartuszek!!
torciki urodzinowe super!!gratuluje pomyslow dziewczyny:tak:

reklama
Obejrzałam wszystkie zdjęcia. Nie da rady inaczej napisać ... wszystkie dzieciaczki, bez wyjątków, są cudniaste :-D:-D:-D:-D, torty rewelacyjne :tak::tak:. Widzę, że wasze maluchy to świetni kucharze ;-):-D i jeszcze lepsi plastycy :-D:rofl2::-D:rofl2:
Bardzo podoba mi się mała Alutka - śliczna czarnulka :-D:-D:-D

U nas na jednej imprezie urodzinowej była moja siostrzenica, a na drugiej miało być więcej dzieci, a nie było wcale :no: Dzieciaczki się rozchorowały i przyszły tylko reprezentacje (ktoś w końcu musiał zostać z tymi maluchami :tak:). Ale Witek i tak miał niezłą zabawę ... zadowolił się dorosłymi :-D:-D:-D:-D

A teraz czas na nasze urodzinki:

Tort pieczony przez mamusię i dekorowany przez mamusię i tatusia

Pierwsza imprezka - moja rodzinka
Witek miał duży zapał do dmuchania świeczek, dmuchał na tort już z daleka :-D:-D

Poszło bezbłędnie :tak::-D

Szalone zabawy z Melą ...

.... i z ciocią :-D:-D

c.d.n. :-D:rofl2::-D

A to już druga imprezka ;-)

Tort pieczony przez babcię i po raz drugi dmuchanie świeczek :tak: Spodobało się Witkowi :-D:-D

Hmmm, co by tu zbroić?

Ciocia zachwycona jest moim warsztatem :-D Nawet wujek takiego nie ma :-D:-D:-D

Pomysłowy Witek ... Tata nosi okulary, mama też to czemu ja mam być gorszy :confused:

Malowanie twarzy ... sosem czosnkowym :-D:rofl2::-D:rofl2:

Niezmordowany 2-latek (uszykowany do spania) ;-):-D:rofl2:

I to już koniec imprez :-D:-D:-D

Monika zdjęcia super i tort i Witek ............i jaki ma czadreski szlafroczek :szok::tak: Emila by chyba wszystko za niego oddała :-D:-D:-D:-D
No a spotkanie ze śniegiem ........masakra ......:baffled:

Monika zdjęcia super i tort i Witek ............i jaki ma czadreski szlafroczek :szok::tak: Emila by chyba wszystko za niego oddała :-D:-D
za Wicia czy za szlafrok :baffled:

Moniu super fotki, zresztą jak zawsze.
Super torty, ale Twój the best. No i jaki Tatunio zapracowany... :-D
Widać że imprezki udane, zapał do dmuchania Witka świetny, no i w ogóle rośnie mały przystojniak.
Szkoda, że Ciebie tak pourywało na fotkach. No i rossman w każdym domu :-p
Acha ... spotkanie ze sniegiem :szok:

Monia zdjecia super, ale to juz wiesz, synek strasznie zapalony do dmuchania tych swieczek, fajna rodzinka i fajna imprezka. Oczyiscie jestem pod wrazeniem twoich zdolnosci, ja nawet nie zamierzałam zabierac sie do pieczenia torta. Mały bokser bidulek

reklama
Do góry