reklama
Obejrzałam wszystkie zdjęcia. Nie da rady inaczej napisać ... wszystkie dzieciaczki, bez wyjątków, są cudniaste , torty rewelacyjne . Widzę, że wasze maluchy to świetni kucharze ;-) i jeszcze lepsi plastycy
Bardzo podoba mi się mała Alutka - śliczna czarnulka
U nas na jednej imprezie urodzinowej była moja siostrzenica, a na drugiej miało być więcej dzieci, a nie było wcale Dzieciaczki się rozchorowały i przyszły tylko reprezentacje (ktoś w końcu musiał zostać z tymi maluchami ). Ale Witek i tak miał niezłą zabawę ... zadowolił się dorosłymi
Bardzo podoba mi się mała Alutka - śliczna czarnulka
U nas na jednej imprezie urodzinowej była moja siostrzenica, a na drugiej miało być więcej dzieci, a nie było wcale Dzieciaczki się rozchorowały i przyszły tylko reprezentacje (ktoś w końcu musiał zostać z tymi maluchami ). Ale Witek i tak miał niezłą zabawę ... zadowolił się dorosłymi
A to już druga imprezka ;-)
Tort pieczony przez babcię i po raz drugi dmuchanie świeczek Spodobało się Witkowi
Hmmm, co by tu zbroić?
Ciocia zachwycona jest moim warsztatem Nawet wujek takiego nie ma
Pomysłowy Witek ... Tata nosi okulary, mama też to czemu ja mam być gorszy
Malowanie twarzy ... sosem czosnkowym
Niezmordowany 2-latek (uszykowany do spania) ;-)
I to już koniec imprez
Tort pieczony przez babcię i po raz drugi dmuchanie świeczek Spodobało się Witkowi
Hmmm, co by tu zbroić?
Ciocia zachwycona jest moim warsztatem Nawet wujek takiego nie ma
Pomysłowy Witek ... Tata nosi okulary, mama też to czemu ja mam być gorszy
Malowanie twarzy ... sosem czosnkowym
Niezmordowany 2-latek (uszykowany do spania) ;-)
I to już koniec imprez
T
tynka
Gość
Monika zdjęcia super i tort i Witek ............i jaki ma czadreski szlafroczek Emila by chyba wszystko za niego oddała
No a spotkanie ze śniegiem ........masakra ......
No a spotkanie ze śniegiem ........masakra ......
za Wicia czy za szlafrokMonika zdjęcia super i tort i Witek ............i jaki ma czadreski szlafroczek Emila by chyba wszystko za niego oddała
Moniu super fotki, zresztą jak zawsze.
Super torty, ale Twój the best. No i jaki Tatunio zapracowany...
Widać że imprezki udane, zapał do dmuchania Witka świetny, no i w ogóle rośnie mały przystojniak.
Szkoda, że Ciebie tak pourywało na fotkach. No i rossman w każdym domu
Acha ... spotkanie ze sniegiem
T
tynka
Gość
hm....... generalnie za szlafrok ale jeśli Witek okazałby się dobrym kompanem do tańca to z rąk by go nie wypuściłaza Wicia czy za szlafrok
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Monia zdjecia super, ale to juz wiesz, synek strasznie zapalony do dmuchania tych swieczek, fajna rodzinka i fajna imprezka. Oczyiscie jestem pod wrazeniem twoich zdolnosci, ja nawet nie zamierzałam zabierac sie do pieczenia torta. Mały bokser bidulek
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Wituś Gołota
Super urodzinki... smakowite torty... szczęśliwy Wituś... nic dodać, nic ująć:-)
Super urodzinki... smakowite torty... szczęśliwy Wituś... nic dodać, nic ująć:-)