reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ale te wasze dzieciaczki juz duze i takie sliczne:tak::-) a oto moje babelki:-)

Załączniki

• ZDJECIA 014.jpg
    ZDJECIA 014.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 40
  • ZDJECIA 011.jpg
    ZDJECIA 011.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 39
  • ZDJECIA 013.jpg
    ZDJECIA 013.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 43
  • ZDJECIA 025.jpg
    ZDJECIA 025.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 34
  • ZDJECIA 036.jpg
    ZDJECIA 036.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 47
  • ZDJECIA 047.jpg
    ZDJECIA 047.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 46
  • ZDJECIA 005.jpg
    ZDJECIA 005.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 38
  • ZDJECIA 008.jpg
    ZDJECIA 008.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 46
  • ZDJECIA 019.jpg
    ZDJECIA 019.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 40
  • ZDJECIA 041.jpg
    ZDJECIA 041.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Monika super fotki, widac ze Witek sie swietnie bawil na imprezach:tak:
no i biedaczek po tym upadku, jak on to zrobil??

Karola sliczne te twoje dzieciaczki, napatrzec sie nie mozna;-)

Karolka, ale ty ślicznie wyglądasz w tych włoskach, bo obcięłaś, prawda? Masz świetną fryzurkę, wogóle pieknie wyglądasz:tak::tak::tak:a dzieciaczki jak lalki (albo lepiej lala i lalek, bo się Aryanek obrazi:-D)

Monia, faktycznie, Witek ma wargę jak rasowy bokser prosto po walce:-D:-D:-Dmam nadzieję, że ta opuchlizna szybko zeszła, bo chyba musiała mu chyba przeszkadzać. Szczęściarz...aż dwa torty......hlip hlip....a ja naszego nie sfotografowałam.......pieknie dmucha świeczki (ciekawe, długo trenowaliście?:))

Ostatnia edycja:
Moniu imprezki udane i Wituś zadowolony :tak: i z jakim zapałem dmucha świeczki :-D, dobrze, że na urodzinkach nie miał tej wargi zbitej :baffled:.

Karolka piękna z Was rodzinka, a dzieciaczki cudne, moje marzenie za młodu to mieć synka mulatka :tak:, ale się nie udało :rofl2:.

Monia ... z Witusia słodziak jak zawsze :-) i widać, że szczęśliwy i impreza udana :tak:, a po spotkaniu z zmrożonym śniegiem buuu ... bidulek jeden :-(

Karola ... Twoje dzieciaczki przeurocze :-), a Ty świetnie wyglądasz :tak:

reklama
Aniu ... zapomniałam napisać o torcie ;-), więc moja teściowa zamówiła go w samym centrum na Pogonii, koło Biedronki jest taki wolnostojący budynek i to jest właśnie ta cukiernia :tak: . Więcej szczegółów mi nie podała ;-)

Do góry