reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
u nas koszyk w uzyciu chociaz ciagle raczka odpada i ten maly koszyczek w srodku:sorry2:
U nas było dokładnie to samo i Antek ze złości tak łomotał tym koszykiem o podłogę aż go całkiem połamał:baffled:.
Martucha, napisali, że ta farba zmywa się dobrze ciepłą wodą i mydłem, myślę, że z meblami nie będzie problemu... gorsze te ściany... u nas też niezmywalne:dry:

już widzę te farbki wszędzie :szok:
ściany, podłoga, kanapa, fotele, stół i my wszyscy.
dziękuję, choć fajne są :-p:-)

Panny Tynkówny w kuchni ... śliczne :-):tak:i te wałki ... pełna profeska :-D

Filip z pizzą ... boski :-)... normalnie szef kuchni jak się patrzy :-D:-D:tak:

Julcia z wałkiem ... słodziutka :-):tak: i te pierogi Xmama ... mniam :-), a z czym one były?????? Bo to ruskie ... to poproszę pięknie o przepis na odpowiednim wątku :-):-):-)

Masiula ... super fotki :tak:, tort urodzinowy piękny, a Marysia jaka szczęśliwa :-):-)

Niko ... słodziak mój jeden :-):-) jaki zadowolony na swojej imprezce ... dziubek taki uśmiechnięty :-). Martuś wystrój urodzinowy normalnie profesjonalny :tak:...i nawet serwetki z Zygzakiem McQueen ... suuuuper :-) i mieszkanko śliczne + piękna ta twoja czerwona sofa :tak:.
Co do dmuchania świeczek ... to u nas było to hitem :-D:-D musieliśmy zapalać świeczki nieskonczoną ilość razy bo Mati ciągle nie miał dosyć :rofl2:

Antoś i piaskolina ... rewelacja :-D:-D, ale Antosiowa masz rację ;-)uśmiech dziecka ... BEZCENNY :-D:-D:-D:-D:-D. Ja o pisakolinie oczywiście już na innym wątku popisałam, bo mi się przez zaległości ... pomieszało :zawstydzona/y::-D

Nikuś jako szczęśliwy dwulatek cuuudny :-):tak:, a tort :szok: fantastyczny :-), Geperty ... podziwiam zdolności plastyczne :tak:. No i widać, że imprezka też udana, bo wszystkie dzieciaki zadowolone i mamusia pięknie wygląda na zdjęciu :tak:

już widzę te farbki wszędzie :szok:
ściany, podłoga, kanapa, fotele, stół i my wszyscy.
dziękuję, choć fajne są :-p:-)
:-D:-D:-D ... Lorien ... my pozwalamy malować Matiemu farbkami tylko w foteliku do karmienia ;-) i wtedy tylko Mati i stolik tak wyglądają jak na obrazku ... tak, że tragedii nie ma :-D:-D;-)
Narazie tylko te 2 fotki, ale w końcu może się zmobilizuję i wkleję też jakieś urodzinowe ;-)

my też malujemy łapkami na podłodze w kuchni:tak: potem młoda do brodzika, mop w ruch, papier w kosz i po sprawie

tikuś dzięki;-)
a Matuś z farbkami przesłodki- taki ubrudzony aniołek i te jego usteczka ehhh nie wybacze jak nie powklejasz wiekszej ilosci fotek!!! Bo ty kochana przeciez juz masz ferie chyba??:-)

reklama
My też mamy farbki do malowania łapkami (które kosztowały mnie 3 zł:-D). I mamy też już wprawę w ich stosowaniu. Podłoga w kuchni, stara narzuta (przeznaczona tylko do tego celu) i odpowiednie ubranie. Zabawa jest przednia tylko trzeba kontrolować coby go w tym malowaniu nie poniosło.

O ile dobrze pamiętam to tika ma jeszcze tydzień laby.

Do góry