reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Geperty :szok::szok::szok: jaka kopara. Zdolniacha z Ciebie. :tak: A Nikus slicznosci w tej pizamce. :tak:

Mati moze nastepca Matejki zostanie. :tak: Na piewszym zdjeciu taki przejety. :tak:

reklama
wybaczcie ze bede pisac krotko, ale padam a jeszcze chcialam wstawic kilka naszych zdjec
Nikus Martusiowy super chlopak i super masz Marta mieszkanko. fajnie, ze nie odwolalas tej imprezki, synek mial radoche super
Nikus Geperty pr\ystojniaczek fajowy, a ty kobieto masz talent, taki tort i wogole nie widac zeby z nim mialo byc cos nie tak, a moze nie to zdjecie wstawilas:-D
Antos piaskolinowy bomba
A Mati umorusany farbkami boski, tez chyba takie farbki kupie

no to wklejam kilka zdjec, ale urodzinowych bedzie malo

Super, cumel i fotelik bujany czyli powrot do przeszłosci

moje ulubione zajecie u babci

podczas dmuchania swieczek , nie patrzcie na mnie bo wyglądam fatalnie:crazy:

torcik

Lepimy z babcia pierogi, babcia nie była zbyt zachwycona:-p:-D

aaga no wlasnie mialam napisac ze na chora nie wygladasz:-D:-p
super fotki, Julcia ze smokiem i fotelikiem boska:-D
no i jaki ma swietny ten fartuszek - slodko robi pierozki!!

O boziu:szok:... już się boję... po co ja te farby kupowałam:rofl2::-D
Antosiowa ... dasz radę :rofl2: twarda z Ciebie sztuka :-D:-D:tak:

Martuś ... no już mam ferie :zawstydzona/y: i Fogia ma rację :tak:... zostało mi jeszcze tydzień laby ;-)

Aaga ... Julcia jako bejbe ... słodzinka :-) i ty super wyglądasz :tak:... a fotka w fartuszku boska ... ślicznie Julka się prezentuje jako mała gosposia :-):tak:

To troszkę naszych urodzinowych zdjęć ;-) od razu napiszę, że zazdroszcze Wam strasznie tych Kinderparty :tak:, bo Mati miał tylko dorosłą imprezkę w tym roku :dry:, gdyż u nas w rodzinie żadnych małych dzieci już nie ma :baffled:.

Tort od teściowej ;-)

Tak się wstydziłem jak wszyscy bili mi brawo po pierwszym zdmuchnięciu świeczek :sorry2:

... potem się rozkręciłem, bo stwierdziłem, że dmuchanie to fajna i ....

... bardzo fascynująca zabawa ;-)

... postanowiłem więc zrobić to też na stojąco :-D

... i z ukrycia :-D

... hm ... to ile już razy dmuchałem te świeczki :confused::rofl2:

... i mały Mati-mix
w kąpieli

za mną "prawie" graffiti na ścianie ... które w międzyczasie dopracowałem :-D

taki jestem zbój ...

... i jak wszystkie styczniaki uwielbiam prace kuchenne :-D

Ostatnia edycja:
Joluś spisałaś się na medal:-)
cudne fotki,sesja ze świeczkami a zwłaszcza jak się zastanawia ile już zdmuchnął, już nie będe po raz setny pisać że Matuś jest prześliczny:-p, przesłodki a ty wyglądasz cudnie jak zawsze!
Tort - normalnie rewelacja-Niko by się dał za niego pokroić:-D
jakby moja teściówka taki (kupiła)zrobiła byłabym w stanie ją polubić:-)
no właśnie to jest kupny??no bo ja zrobić takie cudo w takim kształcie:szok:

a Mati w kąpieli normalnie słodziak, szkoda tylko że ma wyrodną mame która tak rzadko nam wrzuca swojego blondwłosego aniołka:-p;-)

Julcia jaka słodka dzidzia:-D i cudna gosposia:tak::-)

Mati
przeeeecudniasty:tak::-):-). Nie potrafię sobie wyobrazić, że on może być czasem niegrzeczny, wygląda jak aniołek i jeszcze te słodkie minki...ach:sorry2::-)

Julcia jaka słodka dzidzia:-D i cudna gosposia:tak::-)

Mati
przeeeecudniasty:tak::-):-). Nie potrafię sobie wyobrazić, że on może być czasem niegrzeczny, wygląda jak aniołek i jeszcze te słodkie minki...ach:sorry2::-)

Popieram popieram :tak:
No i Julcia ma ten wałek , którym się moje panny tłukły :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
miałam odpisać każdej, ale chyba z moją głową coś nie tak, bo zapomniałam, jeszcze klienci mi nie pomagają.....

Zatem szybciutko...

Aaga Tika super fotki, Tika stanęłaś na wysokości zadania, z ilością zdjęć.
Wasze bąble cudne, a torty smakowicie pięknie wyglądają.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry