reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

No i czas na zabawę czyli

- szampan truskawkowy :rolleyes: (kuzynostwo Nikusia: Dawid, Oliwia, Jessica i Weronika)

- wożenie dzidziusia :szok: (Dawidek i Grześ, dzieci mojego brata)

- zabawa w pokoju, czyli prawie jak tornado :baffled:;-):-D

- wyjadanie ukratkiem :zawstydzona/y:

Z kochanymi dziadkami :tak: (bez brody to mój tata, z brodą małża)

A mamusią ;-):-)

reklama
Geperty co ty chcesz od tego tortu ;-) po "liftingu" w ogóle nie widać że coś było nie tak :tak:
No i zabawa super i Nikus jaki szczęśliwy :tak: no i koszyk sklepowy się na coś przydał :-D:-D:-D:-D

zaraz, zaraz...ten tort na zdjeciu to juz PO tym liftingu?????? przestań i nawet mi nie mów, bo sie calkiem kompleksów przy tobie nabawię:zawstydzona/y:przeciez to prawdziwe cudeńko z najfajniejsza tortową koparą:tak:

:-D:-D:-D

Dlatego postanowiłam, że piaskolina bedzie w użyciu tylko jeden dzień w tygodniu:-D i to najlepiej w niedzielę jak małż ma wolne i będzie to wszystko sprzątał:-p... skoro kupił:rofl2:
ja bym jeszcze dala rade, bo sama jestem bałaganiara, ale Krzychu to by zawału chyba dostał...on nawet przy jedzeniu od razu atakuje dzieciaki chusteczkami, nawet jeszcze jeść nie zaczną, no taki pedancik mi sie trafił.....;-)

Geperty babo kochana toż ten tor wygląda rewelacyjnie!!!!!!! I przed i po. Zabawa widać, że udana, a ty kochana wyglądasz przepięknie.

szybko pisze bo bateria mi pada:-p

geperty tort rewelacja ale najbardziej to jestem pod wrazeniem jak Grzes urosl:szok::szok: Boze jak ten czas leci!!
imprezka super, ty sliczna a Nikus ma super fryzurke, jak al capone:-D

Geperty torcik cudny i chyba sama robilas o ile dobrze pamietam. Zdjecia bombowe widac ze dzieci sie dobrze bawily.
Martucha moje dziecko jak tylko slyszy stolat to z nami spiewa wprawdzie zna tulko poczatek ale to mu nie przeszkadze a swieczke tez zdmuchnal slicznie. Zobaczysz na nastepne urodziny na pewno Nikusiowi uda sie zdmuchnac swieczki.
Xmamuska pizza super a jakie masz pomocnice ja chyba mam zaslabe nerwy zeby moje dziecko pomagalo mi w kuchni juz po minucie szlag mnie trafia:sorry2::sorry2::sorry2:.
Mamo Antosia piaskolina fajna ale masz racje niech maz sie sprzata to wiecej nie bedzie mial takich pomyslow chos jak widac Antos wniebowziety.
Masiula bawialnia super widac dzieci mialy radoche (Ja studiowalam w Kilecach jeszcze na WSP fajnie kogos poczytac z tego miasta:tak::tak::tak::tak:)

geperty torcik po prostu mistrzostwo świata, gratuluje talentu:tak::tak:, Nikus śliczny słodziaczek widac ze strasznie szczesliwy, no i sama zobacz jak patrzy na ten torcik, widac ze jemu sie podobał a to chyab najwazniejsze, przeciez to był jego dzień, a takw ogóle to ni ewiem czego ty sie czepiasz jak to takie cudeńko.No a zdjecie z mamusia wymiata, śliczna z Ciebie kobitka.

reklama
Geperty, torcik pierwsza klasa:tak:, ja tu sobie totalną klęskę wyobrażałam a on jak prosto z cukierni;-):-). No i kobieto jaki ty masz talent plastyczny:szok:... super kopara:tak:.
Geperty, bawi sie Nikuś tą hulajnogą? Bo zastanawiam sie czy Antosiowi nie kupić:sorry2:

Do góry