reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Masiula wystarczy, że kupisz biszkopt 3-warstwowy, krem do ciasta/tortu (wystarczy zmiksować z mlekiem), puszkę ananasa, bitą śmietanę, kolorowe posypki i masz tort jak ta lala ;-) i na pewno nie będzie taki słodki i maślany jak z cukierni :no:. Ja mam zawsze z tym problem :-(, zamawiałam w wielu cukierniach z zaznaczeniem, że ma być "lekki" i mało słodki, ale niestety nigdy takiego nie dostałam :dry:.

w zeszłym roku tak zrobiłam, jesli chodzi o smak to wyszedł mi całkiem, całkiem ....ale wizualnie to była "porażka plastyczna":-D:-D:-D, ale chociaz tyle dobrego ze smak mozna sobie samemu dobrac, a jak sie w cukierni zamówi to nigdy nie masz pewnosci ze po zjedzeniu dwóch kawałkow cie nie zemdli ze słodkosci:szok:

reklama
Zobaczcie jak mój pomysłowy Dobromir zabawiał dzisiaj siostrzyczkę:-D:-D

Załączniki

• DSCF7607.jpg
    DSCF7607.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCF7609.jpg
    DSCF7609.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF7608.jpg
    DSCF7608.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF7602.jpg
    DSCF7602.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 35
wezcie juz dajcie spokoj z tymi tortami bo zaraz znow cos upieke:dry:normalnie zglodnialam a tradycyjnie nie ma nic sweet w domu:wściekła/y::wściekła/y:

Alunia jak sie slicznie usmiecha, normalnie cukiereczek maly:tak: no i Antos superbrat:-)

Antosiowa po prostu cud miód:-D:tak:modelowy starszy brat:tak:;-)
Tynka czekam na zdjęcia z niecierpliwością:-D;-)

a teraz nasze urodzinki
urodzinowe śniadanko - tylko się nie śmiejcie...
zostało wymacane i zjedzone w ilości - połowy serduszka...

szaleństwo w bajkolandzie - czwartek 8 styczeń -

w sobotę oficjalna już impreza no wiecie goście, torty, buziaki i prezeeeeeeeeeeeenty :szok::-D:tak:

cdn bo coś się pokićkało żabie ... :(

asiorek super fotki, sniadanko przeslodkie:tak::-)
tylko mi tak dziwnie sie otwieraja te fotki i tak widzew mniejszych rozmiarach:-(
chyba mam cos z kompem:dry:

reklama
Antosiowa, jaki ten Antoś kochany brat, wie jak zabawić siostrę:tak:. Widać dobry z niego starszy brat:-).
Asiorek, super zdjęcia:tak:. My też wybieramy się do takiego bajkolandu, tylko u nas to się jakoś inaczej nazywa. Miałyśmy w sumie wczoraj iść, ale że ja się coś źle czułam to pewnie bliżej urodzin pójdziemy:tak:.
Tynka, czyżby znowu kompleks krótkich włosów:-p:-D. Moja ma dość długie już, ale tylko jak się kąpie i ma mokre, bo normalnie tak jej się kręcą z tyłu, że sięgają tylko do końca szyi.

Do góry