reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Antosiowa alez cudna ta Twoja Alutka
Asiorek ja prawie nic nie widze naa bo sa małe i nie moge ich otworzyc na wiekszy format, ale mam blokade w pracy na niektore stronki, programy wiec pewnie dlatego
Skakanka ptys na w trzebini jedna cukiernie w chrzanowie dwie wiec sie rozwijaja, a nad tym misiem ktory tajka miała tez sie zastanawiałam

reklama
Antosiowa czy twój synek zawsze jest taki grzeczny i uczynny jesli chodzi o opieke nad siostra? U mnie to jak na razie zabawa polega na tym "kto jest silniejszy i głośniej wrzeszczy"-ten wygrywa:-D:-D:-D,
asiorek dzieki temu ze takie sniadanka serwujesz na masz pewnosc ze wszystko bedzie zjedzone, sama nie moge sie oprzec mmmniam:tak:

Alutka przesłodka, taka czarnulka :*, Antoś wie co najlepsze :-D.

Amelka widać zadowolona z atrakcji :tak:, a kanapeczki sama bym chętnie zjadła, wyglądają smakowicie :tak:.

A u nas poniżej 3 lat nie wpuszczają, ostatnio nawet gadałam z babką z placu zabaw i nie da rady :dry:.

Fogia - Fifi śliczny i duży chłopczyk

dobra już nie krzyczcie na mnie - chciałyście to macie :))) acha tylko nie krzyczeć że teraz za dużę...inaczej nie umiem :zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y:

w tubie

prasujemy kaczora - a co

sto lat :)

z córeczką kuzynki męża Emilką :)

uśmiech - zdjęcie z mamunią -

i jeszcze ten bajkoland

naprawdę to nikt jej nie gonił :szok:

u nas nie ma limitu wieku - to jest taki mały bajkoland ale naprawdę dzieciaczki i małe i te większe mogą się tam wyszaleć, jest sala i basen z kulami dla dzieci do lat 5 a na drugiej sali, zjeżdzalnia, i te tajemne przejścia :)

a na koniec pochwalimy się kombinezonkiem - poza nr 2 :-D

buziaki

Dziewczyny śliczne zdjęcia,Asiorek masz śliczna córcie, a zdjęcie z mamusia po prostu wymiata.

fogia fifi to chyba najbardziej zadowolony ze tego paluszka mógł pomaczac w torcie :-D:-D

reklama
asiorek teraz fotki idealne:-) no i piekne!!
masz przesliczna corcie, odnosnie wloskow to juz wszystko powiedziane no i kombinezon super!!
gdzie kupowaliscie??

Filipek cudny - juz pisalam na zamknietym:tak:

Do góry