reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Filipek, Antoś, Emilka, Nadia - piękne z Was dzieciaczki :tak: Gracjanek - jaki przystojniak :tak:
Elma rany !!! :-):-):-) - no to powodzonka :tak:... co WY tak szalejecie... jeszcze mi się zachce ;-);-)
Skakanka kochana ty chyba faktycznie masz 18 lat !!! - dziewczynki śliczne, Martusia wygląda mi na straszną śmieszkę.

torciki piękne i bardzo smakowite, jakbym nie była tak obżarta :no::zawstydzona/y::szok: sałatką z urodzin to bym nawet trochu skosztowała :-D obiecuję wrzucić jutro kilka fotek.

reklama
ale super torty!!
ja chce cos slodkiego!!!:sorry2:

aph swietny ten was, tez bym chciala z tymi autami, jak w ogole sprawuja sie te oplatki? fajnie to sie kroi czy sie zgina?? bo my w zeszlym roku nie mielismy...
no i ta biedronka mnie rozwalila- wyglada super i wydaje sie smaczna:tak:
no i tradycyjny coyote tez super, takie zawsze sa sprawdzone i dobre i ja je najbardziej lubie:-D:-p
na mojej siory osiemnastce byl przepyszny, taki zwykly ale normalnie nigdy w zyciu nie jadlam pyszniejszego torta:tak:

no i fotki superanckie, juz sie naszego mini przyjecia nie moge doczekac:-)

Martucha w ubieglym roku mielismy zdjecie Roberta i powiem, ze dalo sie pokroic, ale ten teraz kroil sie duzo lepiej.
Ta tym oplatku polozyli w cukierni cienka warstwe bezbarwnej galaretki. Nie wiem skad to wzieli, moze to byla tylko poslodzona zelatyna, bo w sumie nie mialo jakiegos konkretnego smaku, tylko bylo slodkie. No i kroil sie rewelacyjnie. :tak:

ooto super, musialabym poszukac u nas czy maja w sklepach te oplatki bo z netu to nie wiem czy dojdzie:confused:
ale zdjecie tez musialo super wygladac:tak:

My w tamtym roku też mieliśmy opłatek i kroił sie całkiem dobrze:tak:
Ale sie wkurzyłam, dopiero doczytałam, że koleś u którego miałam kupić opłatek wysyła dopiero po 26-tym ze wzgledu na pobyt w szpitalu:baffled: a imprezka w sobote:sorry2:. Nikt wiecej na allegro nie ma tych opłatków:crazy:.
U nas w sklepach na pewno nie dostanę, bo jak w tamtym roku poszłam z tym zdjęciem do cukierni, żeby mi upiekli tort, to mówili, że pierwszy raz coś takiego widzą:sorry2:

Elma Nadusia cudna dziewczynka i Wasza Rodzinka też - widać, że szczęśliwa, ciągle uśmiechnięta, życzę Wam kochani, aby się Wam prędziutko powiększyła :tak:

Gracjanek i robercik przystojniachy, a Skakanki jak zawsze brak słów.:-D:tak::tak::tak:

Skakanka czyzbys miała torta zamawianego w Ptysiu?:-) Bo ja własnie nad taka biedronka sie zastanawiałam, ale na zdjeciach w cukierni jakos tak dziwnie wyglądała, a na Twoich super. Jaki smak tego torta i czy smaczny? chyba owocowy z tego co widze. Kurcze nie wiem juz co zrobic :confused:bo w sumie wczoraj juz sie zdecydowałam na takiego nie cukiernianego od baby, ale ta biedroneczka super. W zeszłym roku mielismy trota z ptysia i był bardzo samczny, ale jednak czuc było ze kupny.
MArtucha co do tych opłatków na trortach to na roczku Jula miała i dało sie kroic bez problemów, ale my nie zamawialismy w necie tylko cukiernia to robiła

Piękna biedrona!I super carsy!
Ja dzisiaj zamowilam torta. Normalnie piecze teściowa i robi je naprawde dobre, ale tym razem wyjątkowo nie chcieliśmy jej obciążać. Nastawiałam się na tort z opłatkiem, ale nie było z rybka Nemo, więc odpuściłam i zamówiłam śmietankowo-owocowy z napisem i jakąś figurką.. i fajnie bo kosztuje 27 pln za kg a nam starczy max 1,30 kg. Te z opłatkiem, albo w kształcie misów, samochodów, boisk piłkarskich etc sa u mnie w piekarni po 39 pln za kg. Ale my takiego wielkoluda nie przejemy.

reklama
Ależ się smakowicie zrobiło, dzieciaczki tortami zafascynowane i nie ma się co dziwić, bo były piękne, no i najważniejsze, że ze świeczkami :tak:.
Ale ceny o jakich piszecie to kosmos :szok:, za tort 85zł, albo za sam opłatek 18zł, to nie dla mnie :no:, ja zrobię tradycyjny okrągły :tak: za 15zł :-p.

Do góry