Elżbietka
mother of two sons&angel
tynka, dobre tory mają nawey u cieślikowskich i cheese cake. ale nie wiem po ile dzieciowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
............a w Pawła ręce decyzji raczej nie oddam bo dostaną tort LEGII
no ale mimo wszystko nadal możesz powiedzieć, że całą noc piekłaś ten tortJa niestety bede musiała zakupic jakis torcik dla Marysi na urodzinki, nie odziedziczyłam po mamusi zdolnosci cukierniczych, tak ze jesli chce zeby moje dziecko i goscie zjedli chociaz kawałek, to lepiej bedzie dla dobra ogółu jesli po prostu zakupie torcik.
Aaga z Ptysia,szok, nawet w Trzebinii mają cukiernię?ale robią kasę. Był smaczny-wiśniowy-nie jest za słodki smakuje coś jak serek danio;-), jest jeszcze śmietanowy-niedobryza mdły,prawie ;-)nikomu nie smakował ten wiśniowy smakował wszystkim-mieliśmy Mikołaja w tamtym roku i jest jeszcze chyba truskawkowo-śmietankowy ale takiego nie miałam.Ogólnie nie lubię tortów zwłaszcza takich z masą ten wiśniowy mi smakuje. W grudniu Natalka miała tort misia i on kosztował coś 70 czy 80 zł bo był większy. Poszukam jeszcze tych zdjęć tortów;-)Skakanka czyzbys miała torta zamawianego w Ptysiu?:-) Bo ja własnie nad taka biedronka sie zastanawiałam, ale na zdjeciach w cukierni jakos tak dziwnie wyglądała, a na Twoich super. Jaki smak tego torta i czy smaczny? chyba owocowy z tego co widze. Kurcze nie wiem juz co zrobic bo w sumie wczoraj juz sie zdecydowałam na takiego nie cukiernianego od baby, ale ta biedroneczka super. W zeszłym roku mielismy trota z ptysia i był bardzo samczny, ale jednak czuc było ze kupny.