reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
a tory naprawdę cudeńka....och....u nas niestety wprawdzie ładne ale strasznie maślate, więc chyba też - podobnie jak coyote ( ty nasz zdolniachu!!:-D;-):tak:) - zakaszę rękawki;-)

Ja niestety bede musiała zakupic jakis torcik dla Marysi na urodzinki, nie odziedziczyłam po mamusi zdolnosci cukierniczych, tak ze jesli chce zeby moje dziecko i goscie zjedli chociaz kawałek, to lepiej bedzie dla dobra ogółu jesli po prostu zakupie torcik.

Załączniki

• P1050020.jpg
    P1050020.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 24
Ja niestety bede musiała zakupic jakis torcik dla Marysi na urodzinki, nie odziedziczyłam po mamusi zdolnosci cukierniczych, tak ze jesli chce zeby moje dziecko i goscie zjedli chociaz kawałek, to lepiej bedzie dla dobra ogółu jesli po prostu zakupie torcik.
no ale mimo wszystko nadal możesz powiedzieć, że całą noc piekłaś ten tort:-D

xandi dzieki, nie wpadłam na to, ale sie wszyscy zdziwia, gorzej bedzie jak pozniej ktos mnie poprosi zebym mu taki upiekła:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D

Masiula wystarczy, że kupisz biszkopt 3-warstwowy, krem do ciasta/tortu (wystarczy zmiksować z mlekiem), puszkę ananasa, bitą śmietanę, kolorowe posypki i masz tort jak ta lala ;-) i na pewno nie będzie taki słodki i maślany jak z cukierni :no:. Ja mam zawsze z tym problem :-(, zamawiałam w wielu cukierniach z zaznaczeniem, że ma być "lekki" i mało słodki, ale niestety nigdy takiego nie dostałam :dry:.

Dzięki dziewczyny jak zawsze:-D:tak::tak::tak:
Skakanka czyzbys miała torta zamawianego w Ptysiu?:-) Bo ja własnie nad taka biedronka sie zastanawiałam, ale na zdjeciach w cukierni jakos tak dziwnie wyglądała, a na Twoich super. Jaki smak tego torta i czy smaczny? chyba owocowy z tego co widze. Kurcze nie wiem juz co zrobic :confused:bo w sumie wczoraj juz sie zdecydowałam na takiego nie cukiernianego od baby, ale ta biedroneczka super. W zeszłym roku mielismy trota z ptysia i był bardzo samczny, ale jednak czuc było ze kupny.
Aaga z Ptysia,szok, nawet w Trzebinii mają cukiernię?:szok:ale robią kasę. Był smaczny-wiśniowy-nie jest za słodki smakuje coś jak serek danio;-), jest jeszcze śmietanowy-niedobry:sorry2:za mdły,prawie ;-)nikomu nie smakował ten wiśniowy smakował wszystkim-mieliśmy Mikołaja w tamtym roku i jest jeszcze chyba truskawkowo-śmietankowy ale takiego nie miałam.Ogólnie nie lubię tortów zwłaszcza takich z masą ten wiśniowy mi smakuje. W grudniu Natalka miała tort misia i on kosztował coś 70 czy 80 zł bo był większy. Poszukam jeszcze tych zdjęć tortów;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry