reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Coyote, ale torciska... smaka mi narobiłas. A Gracuś jakie wielkie oczyska zrobił na widok torta
Ja w tym roku też sama robię, tylko jeszcze przepisu nie mam, ale na wierzch kupie chyba taki opłatek z Bisiami
Opłatkowe Dekoracje na tort teletubisie (515499730) - Aukcje internetowe Allegro
Ja w tym roku też sama robię, tylko jeszcze przepisu nie mam, ale na wierzch kupie chyba taki opłatek z Bisiami
Opłatkowe Dekoracje na tort teletubisie (515499730) - Aukcje internetowe Allegro
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
aph
A co do cen tortow to nawet nic nie mowcie. Zdzierstwo jakich malo. My za nasz zalacilismy 85zl.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Super nasi dwuletni mezczyżni
Co do tortów to ja niestety nie mam zdolnośći do pieczenia jakichkolwiek ciast, z tortem, zdobieniem itp. byłaby katastrofa w zwiazku z powyzszym nawet nie zamierzam probowac. Torta zmowie albo w cukierni, albo u jakiejs babki, jeszcze nie wiem. Z cukeirni mozna by kupic jakis fajny kształt, ale za to od "baby" lepszy, no coz przemyslimy i zdecydujemy
Co do tortów to ja niestety nie mam zdolnośći do pieczenia jakichkolwiek ciast, z tortem, zdobieniem itp. byłaby katastrofa w zwiazku z powyzszym nawet nie zamierzam probowac. Torta zmowie albo w cukierni, albo u jakiejs babki, jeszcze nie wiem. Z cukeirni mozna by kupic jakis fajny kształt, ale za to od "baby" lepszy, no coz przemyslimy i zdecydujemy
Elma
Małgosia
Przystojniacy!!!
Ja torcik zrobię sama tzn. babcia upiecze biszkopty (jest w tym mistrzynią) ja zrobię krem i wyżyję się artystycznie i będziemy mieli misia Koalę
Bo w cukierniach to faktycznie ceny z kosmosu!!
Ja torcik zrobię sama tzn. babcia upiecze biszkopty (jest w tym mistrzynią) ja zrobię krem i wyżyję się artystycznie i będziemy mieli misia Koalę
Bo w cukierniach to faktycznie ceny z kosmosu!!
F
fogia
Gość
Ale super!!!!!! te torty. I widać, że dzieciaczki zadowolone.
reklama
aph
Skakanka sliczny ten Wasz torcik i w sumie nie drogi. U nas takich typowo dzieciecych, to ponizej 50-60zl nie kupisz, a w jednej cukierni to chca 50zl za kg, a torty robia w granicach 3 kg.