reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Z dzisiejszego urodzinowego kuligu.

1. Nadia z Elmą
2. Zaprzęg
3. Nasza rodzinka :-)
4. Tatuś zamknij buzię bo się przeziębisz!!!

Załączniki

• kulig urodzinowy Nadia.jpg
    kulig urodzinowy Nadia.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 32
  • kulig urodzinowy koniki.jpg
    kulig urodzinowy koniki.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 36
  • kulig urodzinowy my.jpg
    kulig urodzinowy my.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 33
  • kulig urodzinowy buzka.jpg
    kulig urodzinowy buzka.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 30
MamaAntosia śliczne zdjęcia, a co do nadopiekuńczosci rodzeństwa to tez cos o tym wiem:-D:-D:-D, u mnie dosc czesto musze interweniowac, a najlepsze ze zwykle to Marysia chociaz jest młodsza próbuje pokazac ze jest wieksza i silniejsza:-D:-D

MAsiula Twoja Marysia fajnowa dziewczynka i minki faktycznie ekstra
EMi jak przejeta swoim swietem super
Ślicznie Emilka wyglądała :tak: i torcik super w kształcie Kubusia, a ten balon na końcu wygląda jak plemnik ;-):-D:-D:-D.
Geperty no normalnie takie same mysli mamy, niedobre:-D
Ela Filip w skrzydełka ubrany cudo po prostu
Antosiowa ale masz pomocnika, świetnie sie siostrunia zajmuje:tak:
Elma zdjecia z kuligu świetne, ale bym wyruszyła na taka przejażdzke saniami, wieczorem połaczona z ogniskiem

Antosiowa ale słodkie te twoje dzieciaczki, pięknie Antoś zajmuje się Alutką :tak:.

Elma super kulig, ale ci zazdroszczę :zawstydzona/y: i piękna fotka rodzinna :tak:.

Antosiowa jak się tak wszystkie napatrzymy na te Twoje zdjęcia to będzie kolejny wysyp babyboomowych dzieciaków. Cudne te Twoje szkrabki. A Alutka widać, że dobrze odżywiona, dobrze się sprawujesz Mamusiu. :-)
Elma przepiękne te Twoje zimowe zdjęcia i bardzo mi się podoba też to które masz w podpisie. A poza tym : ja chcę na kulig!!!!!
:-)

reklama
Do góry