reklama
sinderella
Mamusia i jej córusia:)
Lorien, super zdjęcia Emilki, a na tym ostatbim zdjęciu to co oni o pomstę do nieba wołają hehe;-).
Elżbietka, Filip jaki aniołek:-).
K
konto usuniete
Gość
a na tym ostatbim zdjęciu to co oni o pomstę do nieba wołają hehe;-)
dopiero teraz zwrocilam uwage
Liduś super zdjęcia, pięknie Emi dmucha świeczki i torcik fantastyczny!! i jak smakowicie wyglada!!!
Fifi aniołek sietny i ty Elu tez az promieniejesz!!
Marysia tez slodziutka
Dzięki dziewczyny, mam nadzieje ze z najde na tygodniu troszke wolnego czasu po pracy to zrzuce te najświeższe zdjątka to sie pochwale,Lorien świetny torcik a córcia z jakim zaangazowaniem dmucha!!! U nas urodzinki robimy w przyszłym tygodniu, mam nadzieje ze sie udadza.
F
fogia
Gość
Ale super zdjęcia.
Lorien no właśnie i co oni na tym pierwszym zdjęciu wypatrują? A może to Fifi-aniołek Elżbietki do niech przyleciał, co?;-)
Lorien no właśnie i co oni na tym pierwszym zdjęciu wypatrują? A może to Fifi-aniołek Elżbietki do niech przyleciał, co?;-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
reklama
Dziękujemy
Ale taki torcik to spory wydatek, poproszę te z Was ktore same pieką o jakieś sprawdzone przepisy, niedługo będę piekła torty sama, bo kupować 2 razy w roku się nie opłaca.
Antoś jaki opiekuńczy Braciszek, ciekawe, jak to u nas będzie
A Alutka jak urosła, no nie mogę
cudeńka masz w domku Antosiowa ;-)
Lorien, super zdjęcia Emilki, a na tym ostatbim zdjęciu to co oni o pomstę do nieba wołają hehe;-).
Balon zawisnął w powietrzu, znaczy się na lampie
torcik był bardzo smaczny, nic nie mulił, pyszniutki, gdyby nie moja dbałość o figurę ;-) to zjadlabym więcej.dopiero teraz zwrocilam uwage
Liduś super zdjęcia, pięknie Emi dmucha świeczki i torcik fantastyczny!! i jak smakowicie wyglada!!!
Ale taki torcik to spory wydatek, poproszę te z Was ktore same pieką o jakieś sprawdzone przepisy, niedługo będę piekła torty sama, bo kupować 2 razy w roku się nie opłaca.
Antoś jaki opiekuńczy Braciszek, ciekawe, jak to u nas będzie
A Alutka jak urosła, no nie mogę
cudeńka masz w domku Antosiowa ;-)