reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Jaka fajna Marysieńka Pokaż jeszcze, co tam masz :tak:

Elu ale śliczna choineczka i taka malusia, a robi wrażenie. Filip mnie rozwalił, po prostu aniołek, mała Filipka :-)
Mamunia też super:tak:

reklama
Masiula fajną masz córcię, a pierwsza minka niesamowita :-D:-D:-D.

Elu nareszcie Świątecznie :-D, Filipek aniołek cudny :tak:.

No to my....
Z misiem
dsc00110901070829hs7.jpg

Urodzinki
dsc00260901100844nc1.jpg

dsc00280901100846ga3.jpg

dsc00300901100848ia6.jpg

dsc00410901100859pg3.jpg

dsc00450901100863fe9.jpg

;-)

Ślicznie Emilka wyglądała :tak: i torcik super w kształcie Kubusia, a ten balon na końcu wygląda jak plemnik ;-):-D:-D:-D.

Lorien, super zdjęcia Emilki, a na tym ostatbim zdjęciu to co oni o pomstę do nieba wołają hehe;-):-D.
Elżbietka, Filip jaki aniołek:-).

Dzięki dziewczyny, mam nadzieje ze z najde na tygodniu troszke wolnego czasu po pracy to zrzuce te najświeższe zdjątka to sie pochwale,Lorien świetny torcik a córcia z jakim zaangazowaniem dmucha!!!:-D:-D U nas urodzinki robimy w przyszłym tygodniu, mam nadzieje ze sie udadza.:tak:

Ale super zdjęcia.
Lorien no właśnie i co oni na tym pierwszym zdjęciu wypatrują? A może to Fifi-aniołek Elżbietki do niech przyleciał, co?
;-)

A ja Wam pokażę opiekuńczego brata:-D.

Antoś uwielbia bujać siostrzyczkę w huśtawce, czasem jednak zbyt mocno wczuwa się w rolę i muszę interweniować:rofl2:

Załączniki

• DSCF7583.jpg
    DSCF7583.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF7587.jpg
    DSCF7587.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF7585.jpg
    DSCF7585.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Dziękujemy :-D
Lorien, super zdjęcia Emilki, a na tym ostatbim zdjęciu to co oni o pomstę do nieba wołają hehe;-):-D.
Elżbietka, Filip jaki aniołek:-).

Lorien no właśnie i co oni na tym pierwszym zdjęciu wypatrują? A może to Fifi-aniołek Elżbietki do niech przyleciał, co?
;-)
Balon zawisnął w powietrzu, znaczy się na lampie :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dopiero teraz zwrocilam uwage:-D:-D
Liduś super zdjęcia, pięknie Emi dmucha świeczki i torcik fantastyczny!! i jak smakowicie wyglada!!!
torcik był bardzo smaczny, nic nie mulił, pyszniutki, gdyby nie moja dbałość o figurę ;-) to zjadlabym więcej.
Ale taki torcik to spory wydatek, poproszę te z Was ktore same pieką o jakieś sprawdzone przepisy, niedługo będę piekła torty sama, bo kupować 2 razy w roku się nie opłaca.:tak:

Antoś jaki opiekuńczy Braciszek, ciekawe, jak to u nas będzie :confused:
A Alutka jak urosła, no nie mogę :tak:
cudeńka masz w domku Antosiowa ;-)

Do góry