reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
DSCN0163.jpg

Obraz 036.jpg

Obraz 060.jpg

ja wrzucam małe fotki bo nie wiem czemu jak wrzucam duze wyskakuja krzyzyki:dry:
ale i tak mam tylko te 3 bo nie chce zdjec z gipsem wiec nie narzekajcie;-)
radosc z prezentow i spacer w mroz:-):-D:-p

Martuś .... Niki jest przesłodziuchny !!! Tak fajnie śmieją mu się oczka do tych prezentów, że go schrupać można :tak:. No a na mroźnym spacerku wygląda tak zabójczo, że szok :-):-):-) z tymi świecącymi ślicznymi oczkami i w tej kurteczce straszny przystojniacha z niego :-):tak:

Fogia ... z Fifiego też niezły czaruś Ci rośnie :-):tak: i jak on wyrósł ... szok ... taki duży rezolutny chłopczyk :tak:

Lorein ... Emi w kitkach słodzinka :-) i Lorienka przyłącze się do opinii, że ciąża Ci bardzo służy :tak:, po prostu ślicznie wyglądasz :-):tak:

Aniay ... suuuuper fotki :tak: z Oliwci taka pogodna i śliczniutka dziewuszka wyrosła :-), no i uśmiech nr 1 powala na całego :-D:-D:-D:tak:

I .... wszystkie choinki piękne i urokliwe :-):-):-)

No to teraz na mnie kolej ze zdjęciami :tak:

1. Nasza choineczka
2. Nadia i kisiel żurawinowy:-D
3. Wigilia z rodzicami + Prababcia (wnerwiająca:-p)
4. My :-)

Załączniki

• choinka dla bb.jpg
    choinka dla bb.jpg
    126,3 KB · Wyświetleń: 37
  • święta 2008 002.jpg
    święta 2008 002.jpg
    131,7 KB · Wyświetleń: 33
  • święta 2008 008.jpg
    święta 2008 008.jpg
    154,5 KB · Wyświetleń: 42
  • święta 2008 010.jpg
    święta 2008 010.jpg
    156,8 KB · Wyświetleń: 44
Elma cudowne świąteczne zdjęcia - a Nadia z kisielem w kolorze kolczyków - rozbrajająca :-D
Babcia dała w dupkę, czy może udalo się ją ubzdryngolić? ;-)

Babcia winko i drineczki popijała ale nie ubzdryngoliła się, za to chodziła wcześniej spać:tak: A wnerwiała strasznie:crazy: Czasem to słyszałam jak mi szkliwo na zębach pęka;-):-D Ech ta Babcia :dry:

Lorien, nie wiem czemu ale dopiero teraz dojrzałam jak Emi całuje Bartusia :szok::crazy: Normalnie mój syn chyba poszedł w odstawkę :baffled::crazy::crazy::crazy:

Aniay, Oliwia wygląda bosko ... uśmiech normalnie ma od ucha do ucha :-D:-D:-D:-D

Martucha, Nikuś wygląda tak słodko :tak: Szkoda tylko, żę musi męczyć się z tym gipsem :-(

Elma, macie świetne rodzinne zdjęcia :-D:-D:-D Szkoda tylko, że ta babcia dała się wam jednak we znaki :baffled:

Elma na szczęście już pojechała? A Nadia to chyba musi uwielbiać ten kisielek. :-) Śliczna z niej panienka.
Martuchaa Nikuś to taki słodziak.W wózeczku to wygląda jak laleczka. A z Ciebie niesamowita laska. Po prostu wielkie WOW. Tak jak na Ciebie popatrzyłam to chyba znowu zacznę się odchudzać.

reklama
Elma ... żurawinowa Nadja śliczna :-) i jaka słodka :-), a te rodzinne fotki macie po prostu super:tak:, zazdroszczę, bo nam się z Matim nigdy nie udaje zrobić, on po prostu "zwiewa" z kolan jak się szykujemy do rodzinnego zdjęcia :eek::confused2::oo2::blink:.

Fogia ... sorrki, że się wtrącam :-D;-), ale na zdjęciu z Nikusiem jest ... chyba (jeśli się nie mylę ;-)) siostra Martuchy :tak:, oczywiście też super wystrzałowa laska :tak:... bo one to chyba rodzinne mają :-)

Ostatnia edycja:
Do góry