reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
DSCN0163.jpg

Obraz 036.jpg

Obraz 060.jpg

ja wrzucam małe fotki bo nie wiem czemu jak wrzucam duze wyskakuja krzyzyki:dry:
ale i tak mam tylko te 3 bo nie chce zdjec z gipsem wiec nie narzekajcie;-)
radosc z prezentow i spacer w mroz:-):-D:-p

Martuś .... Niki jest przesłodziuchny !!! Tak fajnie śmieją mu się oczka do tych prezentów, że go schrupać można :tak:. No a na mroźnym spacerku wygląda tak zabójczo, że szok :-):-):-) z tymi świecącymi ślicznymi oczkami i w tej kurteczce straszny przystojniacha z niego :-):tak:

Fogia ... z Fifiego też niezły czaruś Ci rośnie :-):tak: i jak on wyrósł ... szok ... taki duży rezolutny chłopczyk :tak:

Lorein ... Emi w kitkach słodzinka :-) i Lorienka przyłącze się do opinii, że ciąża Ci bardzo służy :tak:, po prostu ślicznie wyglądasz :-):tak:

Aniay ... suuuuper fotki :tak: z Oliwci taka pogodna i śliczniutka dziewuszka wyrosła :-), no i uśmiech nr 1 powala na całego :-D:-D:-D:tak:

I .... wszystkie choinki piękne i urokliwe :-):-):-)

No to teraz na mnie kolej ze zdjęciami :tak:

1. Nasza choineczka
2. Nadia i kisiel żurawinowy:-D
3. Wigilia z rodzicami + Prababcia (wnerwiająca:-p)
4. My :-)

Załączniki

• choinka dla bb.jpg
    choinka dla bb.jpg
    126,3 KB · Wyświetleń: 34
  • święta 2008 002.jpg
    święta 2008 002.jpg
    131,7 KB · Wyświetleń: 30
  • święta 2008 008.jpg
    święta 2008 008.jpg
    154,5 KB · Wyświetleń: 40
  • święta 2008 010.jpg
    święta 2008 010.jpg
    156,8 KB · Wyświetleń: 41
Elma cudowne świąteczne zdjęcia - a Nadia z kisielem w kolorze kolczyków - rozbrajająca :-D
Babcia dała w dupkę, czy może udalo się ją ubzdryngolić? ;-)

Babcia winko i drineczki popijała ale nie ubzdryngoliła się, za to chodziła wcześniej spać:tak: A wnerwiała strasznie:crazy: Czasem to słyszałam jak mi szkliwo na zębach pęka;-):-D Ech ta Babcia :dry:

Lorien, nie wiem czemu ale dopiero teraz dojrzałam jak Emi całuje Bartusia :szok::crazy: Normalnie mój syn chyba poszedł w odstawkę :baffled::crazy::crazy::crazy:

Aniay, Oliwia wygląda bosko ... uśmiech normalnie ma od ucha do ucha :-D:-D:-D:-D

Martucha, Nikuś wygląda tak słodko :tak: Szkoda tylko, żę musi męczyć się z tym gipsem :-(

Elma, macie świetne rodzinne zdjęcia :-D:-D:-D Szkoda tylko, że ta babcia dała się wam jednak we znaki :baffled:

Elma na szczęście już pojechała? A Nadia to chyba musi uwielbiać ten kisielek. :-) Śliczna z niej panienka.
Martuchaa Nikuś to taki słodziak.W wózeczku to wygląda jak laleczka. A z Ciebie niesamowita laska. Po prostu wielkie WOW. Tak jak na Ciebie popatrzyłam to chyba znowu zacznę się odchudzać.

reklama
Elma ... żurawinowa Nadja śliczna :-) i jaka słodka :-), a te rodzinne fotki macie po prostu super:tak:, zazdroszczę, bo nam się z Matim nigdy nie udaje zrobić, on po prostu "zwiewa" z kolan jak się szykujemy do rodzinnego zdjęcia :eek::confused2::oo2::blink:.

Fogia ... sorrki, że się wtrącam :-D;-), ale na zdjęciu z Nikusiem jest ... chyba (jeśli się nie mylę ;-)) siostra Martuchy :tak:, oczywiście też super wystrzałowa laska :tak:... bo one to chyba rodzinne mają :-)

Ostatnia edycja:
Do góry