reklama
Mati na miejscu honorowym...co za mina!!!!normalnie aż pęka z dumy! Jak on sie zmienił, no i postrzyżyny chyba delikatne były, bo jakoś loczki znikły;-) . zastanawiam sie tylko, kto się bardzej do kogo skrada kot do Matiego, czy Mati do kota? śliczny chłopak!
a Oliwcia też wyrosła niesamowicie, no i co za uśmiech!!!! jak sobie przypomnę to maleństwo na początku, a tu prosze jaka babeczka wyrosła!
Niadia z kisielkkiem powalająca! Ma taki słodki upaprany pysio, że aż samej mi się zachciało tego kisielku spróbować! Elma powinnaś ją do reklamy Gelwe dać, zrobiłaby furorę!
no i Niki z teletubiśkiem: co za radość!!! i jak sobie fajnie słucha bajeczki Puchatkadzielny chłopczk z niego, wszystkie jesteśmy dumne z takiego styczniaka.
a Oliwcia też wyrosła niesamowicie, no i co za uśmiech!!!! jak sobie przypomnę to maleństwo na początku, a tu prosze jaka babeczka wyrosła!
Niadia z kisielkkiem powalająca! Ma taki słodki upaprany pysio, że aż samej mi się zachciało tego kisielku spróbować! Elma powinnaś ją do reklamy Gelwe dać, zrobiłaby furorę!
no i Niki z teletubiśkiem: co za radość!!! i jak sobie fajnie słucha bajeczki Puchatkadzielny chłopczk z niego, wszystkie jesteśmy dumne z takiego styczniaka.
Ostatnia edycja:
K
konto usuniete
Gość
A z Ciebie niesamowita laska. Po prostu wielkie WOW. Tak jak na Ciebie popatrzyłam to chyba znowu zacznę się odchudzać.
Fogia ... sorrki, że się wtrącam ;-), ale na zdjęciu z Nikusiem jest ... chyba (jeśli się nie mylę ;-)) siostra Martuchy , oczywiście też super wystrzałowa laska ... bo one to chyba rodzinne mają :-)
no to już nic nie będe pisać
Fogia daj spokój ty też super wygladasz!!
ja tam nie widze zebys musiala sie odchudzac
ja z kolei chce teraz przytyc bo po tym szpitalu wygladam okropnie, dlatego moich swiatecznych fot nie ma:-(
tika piekne fotki, juz pisalam na nk
Na Matiego juz mi brak słow jest normalnie przesłodki!! no i ten kotek wam strasznie pasuje do rodzinki
a ty wygladasz cudnie i masz swietna bluzke:-)
no i miasto tez macie przesliczne
u nas bylismy tylko przelotem ale moze jeszcze wybierzemy sie zobaczyc;-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Śliczne zdjecia swiąteczna
Oliwka z usmiechem rozbrajająca
Lorian Emi słodziutka, a Ty w ciązy super
Filipek duzy chłopczyk, loczki jak u herubinka
Mateuszek nasz aniołeczek
Nikus to nasz najdzielniejszy styczniaczek
Nadia słodzinka i to nietylko od kisielu, to chyba taka słodkość wrodzona
Oliwka z usmiechem rozbrajająca
Lorian Emi słodziutka, a Ty w ciązy super
Filipek duzy chłopczyk, loczki jak u herubinka
Mateuszek nasz aniołeczek
Nikus to nasz najdzielniejszy styczniaczek
Nadia słodzinka i to nietylko od kisielu, to chyba taka słodkość wrodzona
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Tak pieknie świątecznie na tym naszym wątku, wszystkie dzieciaczki cudne, ich rodzinki również.
A to nasz wybrakowany Mikołaj bez butów i okularów... organizowany w biegu
A to nasz wybrakowany Mikołaj bez butów i okularów... organizowany w biegu
Załączniki
F
fogia
Gość
Martucha to ja powiem tylko jedno. Żądam Twoich fotek. I to uśmiechniętych!!!!
tika one takie do siebie podobne, że trudno je odróżnić. :-)
MamaAntosia ale jak widać syniowi brak butów i okularów u Mikołaja nie przeszkadzał. :-) Pokazałabyś jeszcze świąteczne foteczki Alusi.
tika one takie do siebie podobne, że trudno je odróżnić. :-)
MamaAntosia ale jak widać syniowi brak butów i okularów u Mikołaja nie przeszkadzał. :-) Pokazałabyś jeszcze świąteczne foteczki Alusi.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
reklama
Monia chyba nie jesteś zazdrosna o kuzyna Emilki? Najukochańszego?Lorien, nie wiem czemu ale dopiero teraz dojrzałam jak Emi całuje Bartusia Normalnie mój syn chyba poszedł w odstawkę
Tika cudnie wyglądacie, po prostu sama słodycz, wszystko dopieszczone w najdrobniejszym szczególiku.
Antosiowa fajne fotki, Mikołaj mnie rozwalił
Antoś bomba z prezentami.
geperty cudna rodzinka, Niko w szelkach świetny