reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

To my też kilka świątecznych fotek wrzucimy ;-)
1, 2. Wigilia u moich rodziców.
3. Pierwszy dzień Świąt
4. Nasz nowy członek rodziny :rofl2:;-)
5. Poznajemy się, czyli "pierwsze koty za płoty" :-D
6, 7. Drugi dzień Świąt, spacer po centrum
8. Dzisiejsze poranne leniuchowanie ;-)

reklama
Mati na miejscu honorowym...co za mina!!!!:-D:-D:-D:-Dnormalnie aż pęka z dumy!:-D Jak on sie zmienił, no i postrzyżyny chyba delikatne były, bo jakoś loczki znikły;-) . zastanawiam sie tylko, kto się bardzej do kogo skrada kot do Matiego, czy Mati do kota?:-D:-D:-D:-D śliczny chłopak!

a Oliwcia też wyrosła niesamowicie, no i co za uśmiech!!!! jak sobie przypomnę to maleństwo na początku, a tu prosze jaka babeczka wyrosła!:-D

Niadia z kisielkkiem powalająca! Ma taki słodki upaprany pysio, że aż samej mi się zachciało tego kisielku spróbować! Elma powinnaś ją do reklamy Gelwe dać, zrobiłaby furorę! :-D:-D:-D:-D

no i Niki z teletubiśkiem: co za radość!!!:-D:-D:-D i jak sobie fajnie słucha bajeczki Puchatka:-D:tak:dzielny chłopczk z niego, wszystkie jesteśmy dumne z takiego styczniaka.

Ostatnia edycja:
A z Ciebie niesamowita laska. Po prostu wielkie WOW. Tak jak na Ciebie popatrzyłam to chyba znowu zacznę się odchudzać.

Fogia ... sorrki, że się wtrącam :-D;-), ale na zdjęciu z Nikusiem jest ... chyba (jeśli się nie mylę ;-)) siostra Martuchy :tak:, oczywiście też super wystrzałowa laska :tak:... bo one to chyba rodzinne mają :-)

no to już nic nie będe pisać:-p
Fogia daj spokój ty też super wygladasz!!
ja tam nie widze zebys musiala sie odchudzac:no:
ja z kolei chce teraz przytyc bo po tym szpitalu wygladam okropnie, dlatego moich swiatecznych fot nie ma:-(

tika piekne fotki, juz pisalam na nk:-p
Na Matiego juz mi brak słow:-D jest normalnie przesłodki!! no i ten kotek wam strasznie pasuje do rodzinki:tak::-D
a ty wygladasz cudnie i masz swietna bluzke:-)
no i miasto tez macie przesliczne:tak:
u nas bylismy tylko przelotem ale moze jeszcze wybierzemy sie zobaczyc;-)

Śliczne zdjecia swiąteczna
Oliwka z usmiechem rozbrajająca
Lorian Emi słodziutka, a Ty w ciązy super
Filipek duzy chłopczyk, loczki jak u herubinka
Mateuszek nasz aniołeczek
Nikus to nasz najdzielniejszy styczniaczek
Nadia słodzinka i to nietylko od kisielu, to chyba taka słodkość wrodzona:-D

Tak pieknie świątecznie na tym naszym wątku:tak:, wszystkie dzieciaczki cudne, ich rodzinki również:-D.

A to nasz wybrakowany Mikołaj bez butów i okularów:-p:-D... organizowany w biegu:sorry2::-p

Załączniki

• DSCF7417.jpg
    DSCF7417.jpg
    812,4 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCF7418.jpg
    DSCF7418.jpg
    804,6 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF7423.jpg
    DSCF7423.jpg
    816,1 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF7425.jpg
    DSCF7425.jpg
    819,5 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF7424.jpg
    DSCF7424.jpg
    799,4 KB · Wyświetleń: 32
o aki fajowski Antoś i mikołaj bez butów tez fajny. A na jednym zdjeciu to chyba nawet kawałeczek Alutki widać

Choineczki przepiękne :tak:.
Dzieciaczki cudowne i słodziutkie, czyste aniołeczki :-).
Mamusie odpicowane laseczki :szok:.
Wszystkie fotki wprawiają mnie w przyjemny nastrój :tak:.

Martucha to ja powiem tylko jedno. Żądam Twoich fotek. I to uśmiechniętych!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tika one takie do siebie podobne, że trudno je odróżnić. :-)
MamaAntosia ale jak widać syniowi brak butów i okularów u Mikołaja nie przeszkadzał. :-) Pokazałabyś jeszcze świąteczne foteczki Alusi.

A tak wyglądały Święta u Gepertów ;-)

Sesja przy choince:

* Uśmiech proszę

* Cała familia (niestety wyszło niewyraźne :-()

* Nikuś ślicznie pozuje ;-)

Z moją najukochańszą Babcią :*

Nie ma jak prowadzić własną furę

Ale ze mnie muzyk

To się nazywa garaż

reklama
Lorien, nie wiem czemu ale dopiero teraz dojrzałam jak Emi całuje Bartusia :szok::crazy: Normalnie mój syn chyba poszedł w odstawkę :baffled::crazy::crazy::crazy:
Monia chyba nie jesteś zazdrosna o kuzyna Emilki? Najukochańszego? :no::-D

Tika cudnie wyglądacie, po prostu sama słodycz, wszystko dopieszczone w najdrobniejszym szczególiku.

Antosiowa fajne fotki, Mikołaj mnie rozwalił :-D
Antoś bomba z prezentami.

geperty cudna rodzinka, Niko w szelkach świetny :tak:

Do góry