reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

To my też kilka świątecznych fotek wrzucimy ;-)
1, 2. Wigilia u moich rodziców.
3. Pierwszy dzień Świąt
4. Nasz nowy członek rodziny :rofl2:;-)
5. Poznajemy się, czyli "pierwsze koty za płoty" :-D
6, 7. Drugi dzień Świąt, spacer po centrum
8. Dzisiejsze poranne leniuchowanie ;-)

reklama
Mati na miejscu honorowym...co za mina!!!!:-D:-D:-D:-Dnormalnie aż pęka z dumy!:-D Jak on sie zmienił, no i postrzyżyny chyba delikatne były, bo jakoś loczki znikły;-) . zastanawiam sie tylko, kto się bardzej do kogo skrada kot do Matiego, czy Mati do kota?:-D:-D:-D:-D śliczny chłopak!

a Oliwcia też wyrosła niesamowicie, no i co za uśmiech!!!! jak sobie przypomnę to maleństwo na początku, a tu prosze jaka babeczka wyrosła!:-D

Niadia z kisielkkiem powalająca! Ma taki słodki upaprany pysio, że aż samej mi się zachciało tego kisielku spróbować! Elma powinnaś ją do reklamy Gelwe dać, zrobiłaby furorę! :-D:-D:-D:-D

no i Niki z teletubiśkiem: co za radość!!!:-D:-D:-D i jak sobie fajnie słucha bajeczki Puchatka:-D:tak:dzielny chłopczk z niego, wszystkie jesteśmy dumne z takiego styczniaka.

Ostatnia edycja:
A z Ciebie niesamowita laska. Po prostu wielkie WOW. Tak jak na Ciebie popatrzyłam to chyba znowu zacznę się odchudzać.

Fogia ... sorrki, że się wtrącam :-D;-), ale na zdjęciu z Nikusiem jest ... chyba (jeśli się nie mylę ;-)) siostra Martuchy :tak:, oczywiście też super wystrzałowa laska :tak:... bo one to chyba rodzinne mają :-)

no to już nic nie będe pisać:-p
Fogia daj spokój ty też super wygladasz!!
ja tam nie widze zebys musiala sie odchudzac:no:
ja z kolei chce teraz przytyc bo po tym szpitalu wygladam okropnie, dlatego moich swiatecznych fot nie ma:-(

tika piekne fotki, juz pisalam na nk:-p
Na Matiego juz mi brak słow:-D jest normalnie przesłodki!! no i ten kotek wam strasznie pasuje do rodzinki:tak::-D
a ty wygladasz cudnie i masz swietna bluzke:-)
no i miasto tez macie przesliczne:tak:
u nas bylismy tylko przelotem ale moze jeszcze wybierzemy sie zobaczyc;-)

Śliczne zdjecia swiąteczna
Oliwka z usmiechem rozbrajająca
Lorian Emi słodziutka, a Ty w ciązy super
Filipek duzy chłopczyk, loczki jak u herubinka
Mateuszek nasz aniołeczek
Nikus to nasz najdzielniejszy styczniaczek
Nadia słodzinka i to nietylko od kisielu, to chyba taka słodkość wrodzona:-D

Tak pieknie świątecznie na tym naszym wątku:tak:, wszystkie dzieciaczki cudne, ich rodzinki również:-D.

A to nasz wybrakowany Mikołaj bez butów i okularów:-p:-D... organizowany w biegu:sorry2::-p

Załączniki

• DSCF7417.jpg
    DSCF7417.jpg
    812,4 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCF7418.jpg
    DSCF7418.jpg
    804,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCF7423.jpg
    DSCF7423.jpg
    816,1 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCF7425.jpg
    DSCF7425.jpg
    819,5 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCF7424.jpg
    DSCF7424.jpg
    799,4 KB · Wyświetleń: 25
o aki fajowski Antoś i mikołaj bez butów tez fajny. A na jednym zdjeciu to chyba nawet kawałeczek Alutki widać

Choineczki przepiękne :tak:.
Dzieciaczki cudowne i słodziutkie, czyste aniołeczki :-).
Mamusie odpicowane laseczki :szok:.
Wszystkie fotki wprawiają mnie w przyjemny nastrój :tak:.

Martucha to ja powiem tylko jedno. Żądam Twoich fotek. I to uśmiechniętych!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tika one takie do siebie podobne, że trudno je odróżnić. :-)
MamaAntosia ale jak widać syniowi brak butów i okularów u Mikołaja nie przeszkadzał. :-) Pokazałabyś jeszcze świąteczne foteczki Alusi.

A tak wyglądały Święta u Gepertów ;-)

Sesja przy choince:

* Uśmiech proszę

* Cała familia (niestety wyszło niewyraźne :-()

* Nikuś ślicznie pozuje ;-)

Z moją najukochańszą Babcią :*

Nie ma jak prowadzić własną furę

Ale ze mnie muzyk

To się nazywa garaż

reklama
Lorien, nie wiem czemu ale dopiero teraz dojrzałam jak Emi całuje Bartusia :szok::crazy: Normalnie mój syn chyba poszedł w odstawkę :baffled::crazy::crazy::crazy:
Monia chyba nie jesteś zazdrosna o kuzyna Emilki? Najukochańszego? :no::-D

Tika cudnie wyglądacie, po prostu sama słodycz, wszystko dopieszczone w najdrobniejszym szczególiku.

Antosiowa fajne fotki, Mikołaj mnie rozwalił :-D
Antoś bomba z prezentami.

geperty cudna rodzinka, Niko w szelkach świetny :tak:

Do góry