reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Teraz świątecznie...
Wigilia
Wybieramy się na wigilię........ (Emi z wysypką po soku malinowym)
dsc00010812240599pm9.jpg

dsc00090812240607re1.jpg

wigilia - rodzinka M w komplecie
dsc00280812240626gj4.jpg

1 Dzień Świąt
Emi i Bartuś
dsc00780812250672vt9.jpg

dsc01150812250709fj3.jpg

I znów rodzinka M w komplecie - i zaokrąglony brzuszek - świątecznym obżarstwem, czy.... może już dzidziuś :-)
dsc01480812250742vi2.jpg

Emi i choinka u babci
dsc01700812250764po5.jpg

Lorien cudowne zdjęcia. Filipek Emilką zachwycony. Mi najbardziej podoba się Wasza rodzinna fotka i Twój zaokrąglony brzuszek, jestem pewna, że to dzidzia. :-)
Martucha dzięki. Aniołki to bardziej psychoterapia niż sztuka. Jak sobie tak podłubię to od razu się wyciszam po hardcorowych szkolnych sytuacjach. Poza tym potraktowałam to jako dodatek do prezentów. A kostka-foremka to "zabytek",;-) dostałam ją od babci. Myślę, że została wyprodukowana jeszcze w czasach PRL-u. Ale oko to masz niezłe.
;-)

Zdjęcia choinek bombowe :tak::-D
Filipek rewelacyjny :tak::-D

Lidka, muszę ci to napisać ... wyglądasz świetnie :tak::-D:-D:-D Służy ci ta ciąża :-D:-D:-D Emilka jak zawsze boska :-D:-D:-D:-D

fogia, ale oczy Filipka.... no po prostu nie mogę się napatrzeć.... po chusteczkę chłopakowi takie sliczne oczęta??? myślę, że dziewczynka miałaby z takiej urody większy pożytek :-D:-D:-D ach... taki głupi żarcik:rofl2: a tak serio, to naprawdę piekne ma te oczyska, no ale po takiej mamie... cóz sie dziwić, prawda?

Lorienka, ależ Emi urosła, i tak dojrzale wygląda w kitkach, no po prostu prawdziwa starsza siostra:tak::-Dciekawe czy to drugie dzieciątko też będzie miało taką burzę włosów jak Emilcia:rofl2:;-)

Wigilia
1. Oliwciowy usmiech nr 1 - w tle choinka u tesciow

2. Z tesciami - jedyne zdjecie na ktorym wyszlam w miare przyzwoicie - -'

3. Jak widac moja corke aparat wrecz kocha, mnie i meza - nie znosi ;)

4. Olcia z ciocia Agnieszka (Widzialy sie pierwszy raz w zyciu i Oliwia nie odstepowala jej praktycznie na krok) Aga probowala podrobic Oliwciowy usmiech nr 1 ;)

5.Mala byla czynnie zaangazowana w rozdawanie prezentow, dopiero kiedy wsszystkie rozdala, zajela sie swoimi.

6. Prezent glowny. Oli z zachwytem zapowietrzyla sie na jego widok i natychmiast wszystkich zaskoczyla udowadniajac ze umie sie bujac.

7. Ile ksiazeczek!

1 dzien
8. W wyrku u dziadkow najlepiej sie rysuje

2 dzien
9. Dobieramy sie do pominientego prezentu

10. Nie ma to jak pierwszy lyk, wlasnorecznie przyrzadzonej niby-cherbatki.

11. Oliwciowy usmiech nr 1 przy naszej choince. Od dolu - bombki plastikowe, od gory- szklane.

Ostatnia edycja:
Lidzia wyglądasz superr,naprawde:tak: Emilka śliczna jak zawsze:tak:

Aniya ty wyglądasz świetnie,naprawde, no i Oli jaka śliczna dziewczynka,dawno jej nie pokazywałaś,jak jej już włoski urosły:tak:

Kobietki jesteście kochane, niesamowite i wspaniałe. Potraficie poprawiać humor. Wielki buziak dla wszystkich.:tak:

Aniay Oli uśmiechnięta, cudna i słodka. A ty bardzo fajnie wyglądasz.

reklama
xandii potrzebne, potrzebne co by konkurentów od panien odstraszać :-D.
Aniay zdecydowanie masz małą modelkę w domu. Cudniasta!
Lorien cmok cmok!

Do góry