reklama
Teraz świątecznie...
Wigilia
Wybieramy się na wigilię........ (Emi z wysypką po soku malinowym)
wigilia - rodzinka M w komplecie
1 Dzień Świąt
Emi i Bartuś
I znów rodzinka M w komplecie - i zaokrąglony brzuszek - świątecznym obżarstwem, czy.... może już dzidziuś :-)
Emi i choinka u babci
Wigilia
Wybieramy się na wigilię........ (Emi z wysypką po soku malinowym)
wigilia - rodzinka M w komplecie
1 Dzień Świąt
Emi i Bartuś
I znów rodzinka M w komplecie - i zaokrąglony brzuszek - świątecznym obżarstwem, czy.... może już dzidziuś :-)
Emi i choinka u babci
F
fogia
Gość
Lorien cudowne zdjęcia. Filipek Emilką zachwycony. Mi najbardziej podoba się Wasza rodzinna fotka i Twój zaokrąglony brzuszek, jestem pewna, że to dzidzia. :-)
Martucha dzięki. Aniołki to bardziej psychoterapia niż sztuka. Jak sobie tak podłubię to od razu się wyciszam po hardcorowych szkolnych sytuacjach. Poza tym potraktowałam to jako dodatek do prezentów. A kostka-foremka to "zabytek",;-) dostałam ją od babci. Myślę, że została wyprodukowana jeszcze w czasach PRL-u. Ale oko to masz niezłe. ;-)
Martucha dzięki. Aniołki to bardziej psychoterapia niż sztuka. Jak sobie tak podłubię to od razu się wyciszam po hardcorowych szkolnych sytuacjach. Poza tym potraktowałam to jako dodatek do prezentów. A kostka-foremka to "zabytek",;-) dostałam ją od babci. Myślę, że została wyprodukowana jeszcze w czasach PRL-u. Ale oko to masz niezłe. ;-)
fogia, ale oczy Filipka.... no po prostu nie mogę się napatrzeć.... po chusteczkę chłopakowi takie sliczne oczęta??? myślę, że dziewczynka miałaby z takiej urody większy pożytek ach... taki głupi żarcik a tak serio, to naprawdę piekne ma te oczyska, no ale po takiej mamie... cóz sie dziwić, prawda?
Lorienka, ależ Emi urosła, i tak dojrzale wygląda w kitkach, no po prostu prawdziwa starsza siostraciekawe czy to drugie dzieciątko też będzie miało taką burzę włosów jak Emilcia;-)
Lorienka, ależ Emi urosła, i tak dojrzale wygląda w kitkach, no po prostu prawdziwa starsza siostraciekawe czy to drugie dzieciątko też będzie miało taką burzę włosów jak Emilcia;-)
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Wigilia
1. Oliwciowy usmiech nr 1 - w tle choinka u tesciow
2. Z tesciami - jedyne zdjecie na ktorym wyszlam w miare przyzwoicie - -'
3. Jak widac moja corke aparat wrecz kocha, mnie i meza - nie znosi
4. Olcia z ciocia Agnieszka (Widzialy sie pierwszy raz w zyciu i Oliwia nie odstepowala jej praktycznie na krok) Aga probowala podrobic Oliwciowy usmiech nr 1
5.Mala byla czynnie zaangazowana w rozdawanie prezentow, dopiero kiedy wsszystkie rozdala, zajela sie swoimi.
6. Prezent glowny. Oli z zachwytem zapowietrzyla sie na jego widok i natychmiast wszystkich zaskoczyla udowadniajac ze umie sie bujac.
7. Ile ksiazeczek!
1 dzien
8. W wyrku u dziadkow najlepiej sie rysuje
2 dzien
9. Dobieramy sie do pominientego prezentu
10. Nie ma to jak pierwszy lyk, wlasnorecznie przyrzadzonej niby-cherbatki.
11. Oliwciowy usmiech nr 1 przy naszej choince. Od dolu - bombki plastikowe, od gory- szklane.
1. Oliwciowy usmiech nr 1 - w tle choinka u tesciow
2. Z tesciami - jedyne zdjecie na ktorym wyszlam w miare przyzwoicie - -'
3. Jak widac moja corke aparat wrecz kocha, mnie i meza - nie znosi
4. Olcia z ciocia Agnieszka (Widzialy sie pierwszy raz w zyciu i Oliwia nie odstepowala jej praktycznie na krok) Aga probowala podrobic Oliwciowy usmiech nr 1
5.Mala byla czynnie zaangazowana w rozdawanie prezentow, dopiero kiedy wsszystkie rozdala, zajela sie swoimi.
6. Prezent glowny. Oli z zachwytem zapowietrzyla sie na jego widok i natychmiast wszystkich zaskoczyla udowadniajac ze umie sie bujac.
7. Ile ksiazeczek!
1 dzien
8. W wyrku u dziadkow najlepiej sie rysuje
2 dzien
9. Dobieramy sie do pominientego prezentu
10. Nie ma to jak pierwszy lyk, wlasnorecznie przyrzadzonej niby-cherbatki.
11. Oliwciowy usmiech nr 1 przy naszej choince. Od dolu - bombki plastikowe, od gory- szklane.
Ostatnia edycja:
K
konto usuniete
Gość
Emi i Oli sliczne dziewczynki i super swiatecznie ubrane
Liduś i naprawde służy ci ciąża, wyglądasz super!!
Liduś i naprawde służy ci ciąża, wyglądasz super!!
reklama
F
fogia
Gość
xandii potrzebne, potrzebne co by konkurentów od panien odstraszać .
Aniay zdecydowanie masz małą modelkę w domu. Cudniasta!
Lorien cmok cmok!
Aniay zdecydowanie masz małą modelkę w domu. Cudniasta!
Lorien cmok cmok!