reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Teraz świątecznie...
Wigilia
Wybieramy się na wigilię........ (Emi z wysypką po soku malinowym)
dsc00010812240599pm9.jpg

dsc00090812240607re1.jpg

wigilia - rodzinka M w komplecie
dsc00280812240626gj4.jpg

1 Dzień Świąt
Emi i Bartuś
dsc00780812250672vt9.jpg

dsc01150812250709fj3.jpg

I znów rodzinka M w komplecie - i zaokrąglony brzuszek - świątecznym obżarstwem, czy.... może już dzidziuś :-)
dsc01480812250742vi2.jpg

Emi i choinka u babci
dsc01700812250764po5.jpg

Lorien cudowne zdjęcia. Filipek Emilką zachwycony. Mi najbardziej podoba się Wasza rodzinna fotka i Twój zaokrąglony brzuszek, jestem pewna, że to dzidzia. :-)
Martucha dzięki. Aniołki to bardziej psychoterapia niż sztuka. Jak sobie tak podłubię to od razu się wyciszam po hardcorowych szkolnych sytuacjach. Poza tym potraktowałam to jako dodatek do prezentów. A kostka-foremka to "zabytek",;-) dostałam ją od babci. Myślę, że została wyprodukowana jeszcze w czasach PRL-u. Ale oko to masz niezłe.
;-)

Zdjęcia choinek bombowe :tak::-D
Filipek rewelacyjny :tak::-D

Lidka, muszę ci to napisać ... wyglądasz świetnie :tak::-D:-D:-D Służy ci ta ciąża :-D:-D:-D Emilka jak zawsze boska :-D:-D:-D:-D

fogia, ale oczy Filipka.... no po prostu nie mogę się napatrzeć.... po chusteczkę chłopakowi takie sliczne oczęta??? myślę, że dziewczynka miałaby z takiej urody większy pożytek :-D:-D:-D ach... taki głupi żarcik:rofl2: a tak serio, to naprawdę piekne ma te oczyska, no ale po takiej mamie... cóz sie dziwić, prawda?

Lorienka, ależ Emi urosła, i tak dojrzale wygląda w kitkach, no po prostu prawdziwa starsza siostra:tak::-Dciekawe czy to drugie dzieciątko też będzie miało taką burzę włosów jak Emilcia:rofl2:;-)

Wigilia
1. Oliwciowy usmiech nr 1 - w tle choinka u tesciow

2. Z tesciami - jedyne zdjecie na ktorym wyszlam w miare przyzwoicie - -'

3. Jak widac moja corke aparat wrecz kocha, mnie i meza - nie znosi ;)

4. Olcia z ciocia Agnieszka (Widzialy sie pierwszy raz w zyciu i Oliwia nie odstepowala jej praktycznie na krok) Aga probowala podrobic Oliwciowy usmiech nr 1 ;)

5.Mala byla czynnie zaangazowana w rozdawanie prezentow, dopiero kiedy wsszystkie rozdala, zajela sie swoimi.

6. Prezent glowny. Oli z zachwytem zapowietrzyla sie na jego widok i natychmiast wszystkich zaskoczyla udowadniajac ze umie sie bujac.

7. Ile ksiazeczek!

1 dzien
8. W wyrku u dziadkow najlepiej sie rysuje

2 dzien
9. Dobieramy sie do pominientego prezentu

10. Nie ma to jak pierwszy lyk, wlasnorecznie przyrzadzonej niby-cherbatki.

11. Oliwciowy usmiech nr 1 przy naszej choince. Od dolu - bombki plastikowe, od gory- szklane.

Ostatnia edycja:
Lidzia wyglądasz superr,naprawde:tak: Emilka śliczna jak zawsze:tak:

Aniya ty wyglądasz świetnie,naprawde, no i Oli jaka śliczna dziewczynka,dawno jej nie pokazywałaś,jak jej już włoski urosły:tak:

Kobietki jesteście kochane, niesamowite i wspaniałe. Potraficie poprawiać humor. Wielki buziak dla wszystkich.:tak:

Aniay Oli uśmiechnięta, cudna i słodka. A ty bardzo fajnie wyglądasz.

reklama
xandii potrzebne, potrzebne co by konkurentów od panien odstraszać :-D.
Aniay zdecydowanie masz małą modelkę w domu. Cudniasta!
Lorien cmok cmok!

Do góry