reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

rodzina gepertow rozbrajająca:tak::-)
normalnie strasznie zalujeze nie udalo sie nam spotkac i chyba na wakacje wybierzemy sie do trojmiasta:-D
a Nikus model trzymajac bombke normalnie mnie rozwalil - slodziaczek:-D

reklama
Antoś z prezentami wygląda rewelacyjnie. Swoją fuchę traktował bardzo poważnie :-D:-D:-D:-D A Mikołaj świetny :tak::tak::tak::tak:

Uśmiech i spojrzenie Matiego na pierwszym zdjęciu jest powalający :-D:-D:-D:-D I te podchody z kotem :-D:-D:-D:-D Tika wyglądasz przepięknie. A ta wasza fontanna to małe arcydzieło :tak:;-):-D

Geperty, zdjęcia waszej rodzinki świetne :tak: Nikuś rewelacyjnie bawi się swoimi zabawkami :tak::-D i te pozy przy choince :-D:-D:-D:-D A ty wyglądasz szałowo :-D:-D:-D

Monia chyba nie jesteś zazdrosna o kuzyna Emilki? Najukochańszego? :no::-D

No wiesz .... pilnuję żony dla mojego synka :tak:;-):-D:rofl2::-p

Martuchaa zapraszam, może być na kilka dni do mnie, takie agrowczasy :-D.

Kochane moje dziękuję bardzo :tak:, Moni w szczególności ;-):-D.

geperty widzę, że Nikuś też mały cwaniaczek i tak jak Fifi lubi trzymać ręce w kieszeniach. :-D
A ja muszę się zgodzić z Moniką. Wyglądasz rewelacyjnie!
Aha i jeszcze jedno. Bardzo mi się podoba Twoja podłoga.
;-)

Zobaczcie jaki piękny klucz sfotografowałam na dzisiejszej wycieczce
dsc00340812300813ld2.jpg

Pisałyście że brakuje Wam loków Emilki. proszę bardzo - rozczochrana Emi po nocy:-D
dsc00010812300780mz8.jpg

Sliczne dzieciaczki. Wszystkie bez wyjatku.

Geperty Robert te organki dostal od moich Tesciow na roczek i do dzisiaj sie nimi bawi. :-D

Lorien jakie rozczorochane, to się nazywa artystyczny nieład :-D, uwielbiam ją w rozpuszczonych włoskach :tak:, a klucz faktycznie niezły udało ci się złapać :tak:.

Lorien piękne zdjęcie klucza i pięknej córeńki. Loki wspaniałe, a jak z czesaniem? :-) Bo to jest zasadniczy powód ścinania Filipowych loków. No ale cóż, Emilka jak każda kobieta dla urody musi pocierpieć.

reklama
Geperty fajna z Was rodzinka, super zdjecia, a z Ciebie laseczka, Nikuś super men
Lorien Emi lokata wreszcie, własnie taka rozczochrana najlepsza:-D

Do góry