reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Tikuś piękne masz drzewko i bardzo gustownie udekorowane :tak:.
Natomiast Mati, ehhhhh........, włoski nadal długie, ale loczków brak, czyżbyś nie miała czasu kręcić mu na wałki? :-p:-D.

A w poprzednim poście zapomniałam napisać, że wszystkie choinki są śliczne i cudny nastój wprowadziły na forum :tak:.

reklama
Tika choinka przesliczna, o Mateuszku mogłabym napisać to samo. Zdjecie w białym polarku cudne, słodki z niego aniołek:-)

Dzięki za pochwały moich zdjęć ;-):-D:-D
Wszystkie choinki są świetne. Tiki choinka jest bardzo oryginalna :tak::-D:-D
A wszystkie dzieciaczki cudne.
Xmamuśka, te twoje panny wyglądają mi na ciężarne a nie na bulimiczki ;-):-D:-p:-D:-D:-D
Aaga, niestety twoich zdjęć nie widzę :no: Nie wiem co się stało :confused::-(

Dziękujemy za miłe komentarze kochane :-);-)

Elma ... tak to jodła kaukaska ... u nas to już taka tradycja, że zawsze jakąś jodełkę mamy ;-), ale moja znajoma ma zawsze srebrny świerk i też jestem w nim zakochana :tak:, w ogóle to ja kocham wszystkie choinki :-D:-D:tak:

Geperty ... no loków nie ma bo Xmamy ksieżnikczki wałki zabrały :-D:-D:rofl2: i nie ma na czym kręcić :-D;-). A tak na poważnie to Mati miał skaracane już 2 razy włoski i wszystkie loki się obcięły :sorry2::-p

Xmama bardzo ładna choinka, wcale sobie nie wyrzucaj, że mało baniek, ja mam mniej...
dsc00220812240589ku8.jpg

dsc00180812240585dc5.jpg

A to nasz gość - synek mojej funfeli w odwiedzianach u nas (ta kumpela, która jest 3 tygodnie po mnie w ciązy) :-D
dsc00030812170570zu4.jpg

To i ja dodam świąteczne zdjęcia.
* Filipek robi pierniczki
* Nasza choinka
* Moje aniołki
* Fifi dostał fajne auto
* Całuski dla Mikołaja

Załączniki

• P1000308.JPG
    P1000308.JPG
    86,7 KB · Wyświetleń: 32
  • P1000326.JPG
    P1000326.JPG
    101,7 KB · Wyświetleń: 32
  • P1000331.JPG
    P1000331.JPG
    105,4 KB · Wyświetleń: 44
  • P1000342.JPG
    P1000342.JPG
    69,6 KB · Wyświetleń: 35
  • P1000346.JPG
    P1000346.JPG
    90,4 KB · Wyświetleń: 34
reklama
do choinek dopisze jeszcze raz ze wszystkie sa przepiekne i dlatego brakuje mi tutaj zywej ale dzis idziemyw odwiedziny do ciotki to sie naciesze i nawącham:-D!!

Lorien Emi super wyglada na tej fotce, normalnie bomba w tych kiteczkach!!no i kolega tez fajny:-)

Fogia super aniołki - jaka ty zdolna kobitki jestes!! no i Filip juz fajny taki duzy chlopak z niego!!
a jeszcze powiedz mi gdzie kupiliscie taka fajna forme kwadracik??:-p(ja to wszystko wypatrze):-D

Do góry